0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILOJEVIĆEV IZBOR: Zvezda ne odstupa od dobitne taktike, u derbiju sa jednim napadačem!

Objavljeno: 13.12.17 u 10:27

Nece se menjati sastav koji je izborio evropsko proleće, po boku biće Srnić i Krsticić, a napred samo Boaći.

Ostaje derbi pre zimskog raspusta u koji Crvena zvezda ulazi sa devet bodova prednosti, a kako saznaje HotSport sa istim startnim timom koji je pobedio Keln. Trener Vladan Milojević smatra da ista opcija može da nadmaši i Partizan u Humskoj.

Jasan je cilj ekipe u crveno-belom da bude jaka na sredni sa kapitenom Donaldom i Jovičićem, dok će se Krstičić pomeriti prema levoj strani. Desni bok je namenjen za strelca gola koje je donelo evropsko proleće Slavoljuba Srnića.

FOTO: STARSPORT

Za kreacije biće zadužen Kanga, a napred prednost ima Boaći pre Pešića, svakako, ‘džokera’ za ulazak sa klupe u 156. derbiju.

Odbrana Zvezde je standardna i predvodi je golman Borjan, bekovi su Stojković i Rodić, a ostaje standardni štoperski dvojac Savić i Le Talek.

FOTO: STARSPORT

Projektovan sastav Zvezde: Borjan – Stojković, Savić, Le Takek, Rodić – Donald, Jovičić, Krstičić, Srnić, Kanga – Boaći.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter