0
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

DETALJ KOJI ĆE SE PAMTITI: Ovako je Stojke motivisao Sumu da postigne gol u derbiju (VIDEO)

Objavljeno: 13.12.17 u 22:00

Večeras je u Humskoj odigran drugi po redu derbi u ovoj sezoni.

Kao što je bio slučaj u prvom, i ovoga puta je ishod bio nerešen.

Viđena su dva gola. Strelac za aktuelnog šampiona Srbije bio je Sejduba Suma koji prolazi kroz veoma turbulentan period od kako je usledio njegov skupoceni dolazak u Partizan.

Nakon što je prokomentarisao današnju utakmicu sa Zvezdom, Vladimir Stojković je odgovorio i na pitanje novinara HotSporta o tome šta je poručio Sumi kada mu je prišao pred izvođenje penala.

– Lep derbi, mislim da su navijači uživali. Borbena i dinamična utakmica. Obe ekipe su imale svoje šanse. Kod gola zaista nisam video dobro loptu, prošla je kroz gužvu. Ostaje žal za ispuštena dva boda. Što se tiče onoga kada sam prišao Sumi pred penal, poručio sam mu da će ga voleti dva miliona ljudi ako pogodi.

Potom je čuvar mreže Partizana i reprezentacije Srbije prokomentarisao konstataciju Aleksandra Pešića da je on najbolji srpski golman:

– Pešić je jako dobar momak, pošten. Imao sam neke dobre reakcije, mislio sam posle toga da mi neće dati gol… Kod šuta Boaćija zaista nisam video najbolje loptu, prošla kroz gužvu i završila u mreži.

(Izvor: YouTube/HOTSPORT)
Sa stadiona Partizana: Vladimir Kolarik

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter