1
Domaći fudbal

FOTO: Hot sport

ZORAN STOJADINOVIĆ ZA HOTSPORT: Grujić je daleko od Fenerbahčea!

Objavljeno: 12.12.17 u 16:25

Tokom dana pojavila se informacija da bi bivši fudbaler Crvene zvezde Marko Grujić mogao od zime da nosi dres Fenerbahčea.

Mladi vezista Liverpula trenira punom parom, Jirgen Klop ga hvali, ali šansu ne dobija. Zbog toga je odluka stručnog štaba da mladi reprezentativac Srbije ode na pozajmicu. Danas se tokom dana pojavila inofrmacija o tome da je zainteresovan Fenerbahče, a HotSport saznaje da je bivši fudbaler Crvene zvezde daleko od Istanbula.

– Postoje ponude za Marka Grujića iz nekoliko klubova, među njima je Fenerbahče. Ipak, Liverpul ne želi da pusti igrača na pozajmicu van Engleske. To je stav i menadžera Jirgena Klopa. Sve će biti jasnije tokom januara – rekao je Zoran Stojadinović za HotSport.

0
0

1 Komentara

  1. Grujić je dobar igrač, kojemu je neophodno da igra. Mislim da se neće dobro odraziti ovoliko neigranje u njegovim najboljim godinama. Nije pametno mladom igraču da pređe u jedan od najboljih svetskih klubova, u tako mladom uzrastu. Grujić je trebao prvo otići u Holandiju ili Belgiju, pa posle godinu ili dve, ako se dokaže, otići u neki poznatiji klub. Ovako, dve godine su mu prošle u nepovrat!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter