Jedan od najiskusnijih fudbala Partizana iza sebe ima veliki broj velikih utakmica i sigurno će biti jedna od glavnih uzdanica u predstojećem derbiju, ukoliko u njemu nastupi.

Povezane vesti

Zoran Tošić do sada iza sebe ima četiri susreta sa Crvenom zvezdom, protiv koje još uvek nije osetio poraz. Popularni Bambi se nada da će tako ostati i posle sutrašnje utakmice.

– Ja sam protiv Zvezde igrao četiri utakmice i imam pozitivan skor – dve pobede i dva remija. Nadam se da ću se naći na terenu i da ću nastaviti s pozitivnim skorom – rekao je Tošić i nadovezao se:

– Nadam se da Partizan može da nastavi s dobrim učinkom protiv Zvezde. Koliko znam, imao je dosta uspeha na svom terenu poslednjih godina. Optimista sam, verujem da će nastaviti tim putem- uveran je Bambi, koji je istakao da veruje da će i uprkos povredi koja ga muči biti spreman za sutrašnji duel u Humskoj.

– Nije dobro za Partizan da vezni igrač rešava derbije. Imamo napadače kojima je to dužnost i koji su “postili” u poslednje vreme i nadam da će to naplatiti sada. Ja ću se truditi da budem konkretan, da doprinesem rezultatu golom ili asistencijom. Svakako ću biti usmeren ka golu ako budem igrao- rekao je Tošić uz konstataciju da trenutna forma i pozicija na tabeli ne znače puno pred derbi.