3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SVAĐA OŽEGOVIĆA I SUME OKO PENALA: Đukić je dao HIT odgovor!

Objavljeno: 12.12.17 u 14:12

Pred Partizanom je poslednje kolo u jesenjem delu šampionata, a u Humsku stiže večiti rival Crvena zvezda.

Jedno od pitanja za trenera crno-belih Miroslava Đukića bilo je da li će se Ognjen Ožegović i Sejduba Suma ponovo posavađati ako u derbiju bude sviran penal za Partizan.

– Neće biti svađe 100 posto, jer sigurno neće biti dosuđen penal – nasmejao se Đukić aludirajući na to da ‘parnom valjku’ dve decenije nije dosuđen jedanaesterac, a onda nastavio:

– To su njih dvojica izgladili u svlačionici, na tabli je pisalo da je Jevtović prvi izvođač, drugi je Suma, a Ožegovića nije bilo ni na mapi. Ne znam odakle je on izronio, ali je shvatio da nije trebalo da tako reaguje i shvatio je svoju grešku, tako da je sve u najboljem redu – zaključio je Đukić.

Sa stadiona u Humskoj: Stefan Smuđa

0
0

3 Komentara

  1. Pa nije mu rival Čukarički nego prvoplasirani tim… Rival mu je pobegao 9 bodova i samim tim ne može da gleda u leđa partizanu!! I realno je da je partizan nikad jadniji, možda ne toliko igrački koliko ljudski, sa Ilievom, pa sve do ludog Pantića kome je uspostavljena pogrešna dijagnoza!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Mozda Partizan u istoriji nikada jadniji ali rival mu i takav gleda u ledja.Aktuelni sampion je on jadan il ne jadan od nekih bolji!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter