Kako je HotSport najavio pored Engleza i Kineza za Ričminda Boacija je zaintresovanI su i pojedini francuski klubovi.

Povezane vesti

Među njima prednjače Mrsej i Ren a ovaj drugi je izašao i sa zvaničnom ponudom za napadača crveno-belih a ona glasi 7. 000. 000 evra.

Nema dileme da će Crvena zvezda dobro unovčiti Ričmonda Boaćija (25), samo je pitanje u kome će smeru krenuti napadač iz Gane.

Danima se spominju Englezi i Kinezi i HotSport je pre nekoliko dana najavio da su interesovanje pokazali Marsej i Ren, a Zvezdin evropski rival iz 2011. je prvi izašao sa zvaničnom ponudom za strelca 14 golova u srpskom šampionatu!?

Ipak, ova ponuda kako saznajemo nije uzeta u razmazranje pošto se spominje da VBA i Everton mogu da plate više. Znatno veću platežnu moć imaju i kineski klubovi Šangaj i Gvanžu Evengrande, čiji trener Fabio Kanavaro insistira na kupovini igrača koga poznaje iz Italije.

Trka se plokao zahuktava, a bitno je da postoji sigurica a takođe su i predstavnici Anderlehta i Mehengladbaha najavili posle 20. decembra posetu Beogradu.

Prelazni rok startuje 1. januara i ima dovoljno vremena za konačan potez, a svakako da će deo novca biti uložen u nova pojacanja.