4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

FS SRBIJE OŠTAR: Vazura i Mrkela udareni po džepu, moguće oduzimanje bodova

Objavljeno: 12.12.17 u 18:47

Fudbalski savez Srbije doneo je odluku da kazni funkcionere večitih rivala zbog neprimerenih izjava u javnosti.

Prepirke na relaciji Crvena zvezdaPartizan neće proći nekažnjeno. Disciplinska komisija FS Srbije donela je odluku da generalni direktor Partizana Miloš Vazura i sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela budu kažnjeni sa 150 hiljada dinara zbog neprimerenih izjava. Reč je o komentarisanju sudijskih odluka prethodnih nedelja.

Kako MocartSport saznaje, FS Srbije ne želi da se tu zaustavi. Postupak je pokrenut i protiv klubova Crvene zvezde i Partizana, a preti im i oduzimanje bodova. Čeka se konačna odluka FS Srbije.

Postupak protiv Crvene zvezde i Partizana pokrenuo je Dragiša Binić, on je zadužen za regularnost takmičenja u Savezu. Da li će večitima biti oduzeti bodovi znaćemo sledeće nedelje…

0
0

4 Komentara

  1. Ja ću da se skinem go i da lajem na sred Terazija ako iko ikada u ovoj zemlji oduzme i jedan jedini bod beogradskim blizancima. Veća je verovatnoća da postoje vanzemaljci, nego da se desi tako nešto.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter