1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

REŠENO PITANJE: Poznato da li će najstandardniji Zvezdin defanzivac igrati derbi

Objavljeno: 11.12.17 u 09:30

Iako su crveno i crno-beli u prethodnom periodu imali par velikih evropskih mečeva, sada ih čeka pravo domaće iskušenje.

U sredu će se igrati novi ‘večiti derbi’ i to u veoma nesvakidašnjoj situaciji.

Crvena zvezda trenutno ima veliku bodovnu prednost u odnosu na aktuelnog šampiona, Partizan. A Vladan Milojević će za ovaj duel moći da računa na Filipa Stojkovića koji je dobio udarac, ali će biti spreman za gostovanje u Humskoj.

Povreda nije za brigu, a kako saznaje HotSport Stojković treba da bude u timu Crvene zvezde protiv Partizana. Dva dana su kratak period za oporavak desnog beka, ali pošto je u pitanju samo udarac nekoliko terapija će pomoci defanzivcu.

Preostao je samo 156. derbi i da se spusti zavesa na jesenji deo u kojem je popularni Žule rekorder crveno-belih po minutaži na terenu ispred golmana Milana Borjana.

Trener Milojević traži potpunu mobilizaciju ekipe za megdan sa Partizanom, kako bi se zadržala ili uvećala bodovna prednost. Odmor većini standardnih igrača posle Kelna je prijao i danas su trenirali punim gasom. Izbor je na šefu struke lidera šampionata Srbije, a jedino u kombinaciji nije Nemanja Radonjić, koji treba da bude na raspolaganju tek posle zimskog raspusta u januaru.

0
0

1 Komentara

  1. Neka bude fer i korektno sudjenje i vas poraz od Partizana to je jedino prava stvar, bez pomoci sudija, u sredu ih verujem necete imati na svojoj strani i da ce se konacno pokazati da kad se igra bez pomoci sudija vi obavezno gubite pa neka vam bude bas tako,pozdravcic.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter