5
Evrokupovi

FOTO: HOTSPORT

REAKCIJA NA RIVALA: Pogledajte kako je Partizan ‘prihvatio’ Čehe (VIDEO)

Objavljeno: 11.12.17 u 13:50

Crno-beli su danas dobili protivnika za nokaut fazu u Ligi Evrope.

U šesnaestini finala će Partizan igrati protiv Viktorije Plzenj.

Ekipa se trenutno nalazi u Teleoptiku gde se vrše pripreme za ‘večiti derbi’ koji se igra prekosutra, a slobodno vreme je iskorišćeno za praćenje žreba iz Niona posle kojeg će stručni štab šampiona Srbije krenuti u planiranje evropskog duela koji će se igrati sredinom februara.

(Izvor: YouTube/HOT SPORT)

Iz Teleoptika: Stefan Smuđa

0
0

5 Komentara

  1. ahahaha, pa jaci i od zvezde wulfe, jaci i od njenih namestaljki, bolje da se vi pripazite od CSKA, pocece polako da vam klecaju kolena kako se priblizava CSKA i suocavanje sa bolnom istinom, a to je da nemate sta da trazite dalje, da je to samo kratka emisija trajala, trazili ste gledajte ali samo kratko, caoooooos

    0
    0
    Odgovori
  2. Cemu se raduju bolje da vide koga u odbrani da dovedu e na da se raduju i taj plzenj je jaci od spartaka iz subotice i napredka koji mi ne mozemo da pobedimo jer nam je igra ocajna a odbrana katastrofa

    0
    0
    Odgovori
  3. Drustvo da se debelo potrudite i oznojite za prolaz , pojacanja pod hitno ilievu a ne pred kraj priprema, a komsinica eeee sprema joj se debakl od CSKA, nista tu nece pomoci ni miloje ni drustvo, znanje ce se pokazati da je debelo za CSKA na njihovoj strani, pozdrav.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter