1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRILIKA KOJA SE NE PROPUŠTA: Iako nisi fudbaler, dva dana posle derbija možeš da šutiraš penale Borjanu! (FOTO)

Objavljeno: 11.12.17 u 11:10

I na sve to učiniš dobro delo, odnosno pomogneš onima kojima će pomoć više nego potrebna.

Humanitarna organizacija ‘Zajedno za život’ organizuje svoju prvu veliku akciju, ‘Penal za život’, u kojoj učesnici mogu šutirati penal poznatim golmanima i za to donirati novac u humanitarne svrhe.

Inicijator i organizator akcije je osnivač organizacije Jovan Simić, momak kojeg je domaća javnost upoznala prilikom neverovatne aukcije dresova kojom je podigao Srbiju na noge i pomogao maloj Nađi Novaković, a i mnogim drugim humanim delima poput meča ‘Asovi za decu’ u kojem je okupio neke od najvećih domaćih fudbalskih legendi i ‘Sportski bazar’.

U holu centralnog atrijuma Šoping centra ‘Stadion’ na Voždovcu biće montirana veštačka trava, kazneni prostor i gol, tako da će svi posetioci imati prilike da iskušaju umeće poznatih golmana i tako postanu donatori Humanitarne organizacije ‘Zajedno za život’. Akcija će se održati u petak 15. decembra sa početkom od 18h.

Među stativama tog dana naći će se golman Crvene Zvezde koji je „odbranio“ evropsko proleće Milan Borjan, nekadašnji golman Partizana i reprezentativac Ivica Kralj i zvanično najbolji golman Superlige za sezonu 2016/2017 i igrač FK Voždovac Zoran Popović.

Ivica Kralj, koji će se na kratko vratiti iz fudbalske penzije među stative, rekao je da jedva čeka da opet navuče golmanske rukavice.

– Pozivam ljude dobre volje da dođu i pomognu humanitarnu akciju, ali i da se uvere u to da sam i dalje u formi što se tiče branjenja penala. Čekam ih na golu spreman, šaljivo je prokomentarisao Kralj.

Zoran Popović i Milan Borjan nadaju se velikoj poseti i humanom druženju u Šoping Centru ‘Stadion’.

– Prvi put ću braniti u takvom ambijentu, ali jedva čekam, mislim da je ideja sjajna i da će mnogo ljudi doći da se uključi. Više ovakvih akcija je potrebno, a ja sam tu uvek da podržim i rado se odazivam, istakao je Borjan.

– Navikao sam da branim na terenu „na krovu“ gde smo domaćini kao klub, ali ova ideja sa montiranjem kaznenog unutar tržnog centra sjajna je i inovativna, odmah sam pristao da učestvujem. Očekujem jednog pozitivno druženje i jedva čekam da akciju, dodao je golman Voždovca Popović.

Pre šutiranja penala svaki učesnik mora da napravi donaciju ubacivanjem novca u donatorsku kutiju, a sav prihod namenjen je Humanitarnoj organizaciji ‘Zajedno za život’ koja pruža pomoć i podršku u procesu lečenja deci koja se leče u zemlji i inostranstvu, kao i njihovim roditeljima.

Takođe, možete donirati sredstva i uplatom na račun Humanitarne organizacije „Zajedno za život“ koji je otvoren u Komercijalnoj banci:

205-250438-39

Za uplate iz inostranstva – broj deviznog računa:

0070800047526
IBAN broj: RS35205007080004752637

FOTO: ZAJEDNO ZA ŽIVOT

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter