7
Domaći fudbal

POMEŠANA OSEĆANJA: Pogledajte kako su uprava, stručni štab i igrači odreagovali kada je izvučen CSKA iz Moskve (VIDEO)

Objavljeno: 11.12.17 u 13:48

Crvena zvezda nije imala sreće u žrebu za Ligu Evrope, jer će u šesnaestini finala igrati protiv učesnika Lige šampiona CSKA iz Moskve.

Prvo je izaslanik UEFA izvukao ceduljicu sa imenom Crvene zvezde, a potom je Francuz Erik Abidal crveno-belima dodelio CSKA iz Moskve. Evo kakva je bila rekacija uprave, stručnog štaba i igrača Crvene zvezde, koji su žreb gledali na video-bimu stadiona ‘Rajko Mitić’.

Sa stadiona ‘Rajko Mitić’: Strahinja Nikolić

0
0

7 Komentara

  1. Inspektore Radisa. Nije bitno ko je pisao hehehehe pod taj komentar. ono sto je istina krenuce vam kola polako nizbrdo a terza ce se sam pobrinuti za to, kako? uskoro ces videti.

    0
    0
    Odgovori
  2. Mada su Cesi klub sa manjim rejtingom i slavom, vrlo su ozbiljan klub, imaju snaznu ekipu pretezno sastavljenu od Ceskih i par slovackih igraca. Ima deset igraca vrednih preko dva mil. evra!! Nisu izgubili utakmicu u svih 16 kola sampionata zemlje. Ceski fudbal je cvrst, racionalan sa velikim uticajem nemacke skole fudbala, takticki jaka ekipai tehnicki vrlo versantilna. Partizan ima ozbiljne sanse ,ali je Viktorija ipak favorit, blagi favorit. Jedna je od ekipa koje su bile pozeljne i mislim da u Klubu, Partizanu, treba da budu zadovoljni ako se ima u vidu koga su sve mogli da dobiju. Drzimo fige nasem Partizanu. Na vise portala sam predvideo i licno da je Viktorija nas najpozeljniji rival. moze sesa njima igrati, jesu blagi favorit,ali ako partizan bude evropski raspolozen kao ove jeseni, moze da prodje, sto bi bilo ravno trijumfu! Partizan ima dosta sudara sa ceskim klubovima u Evropi do sada a cuveni je njihov mec sa Spartom iz Praga 1966 kad smo ih pojeli u Beogradu sa 5-0 a imali su svetski tim sa Masopustom, Pospihalom i jos par velikih svetskih asova, koji su osvojili trece mesto u svetu na SP u Cileu!… Srcno Crno Beli!
    Zvezdi takodje zelim dobru igru protiv nasih prijatelja CSKA, ali Zvezda nema cemu da se raduje! Iskreno, ima male sanse, no jedno je sigurno, Zvezda ima sansu makar merljivu sa 40 -osto u osnosu na 60 posto za CSKA. Dobra je stvar da ce CSKA tek izaci iz priprema , kao i svi drugi timovi nakon zimske pauze. Nasim klubovima ostaje da se odlicno spreme, pojacaju a ne rasprodaju timove i pokusaju dalji prodor ka Lionu!!! Zasto da ne!!?!

    0
    0
    Odgovori
    • Ovaj komentar pod „hehehehe“ je sigurno poslao neki Hrvat, iz Hrvatske. Ubeđen sam da nijedan Srbin ne želi bilo šta loše bilo kojem srpskom klubu, kada se ovaj takmiči u Evropi. Ja sam zvezdaš, ali isto tako želim i Partizanu da prođe Viktoriju Plzen, jer to je onda uspeh srpskog fudbala. Ali, me takođe brine izjava reprezentativca Srbije, Tošića koji je rekao da se nada da će se Partizan sastati sa CSKA u šesnaestini finala lige Evrope. Drugim rečima navija da će Zvezda izgubiti od CSKA. Ne mogu verovati da jedan reprezentativac Srbije želi da Zvezda ispadne od CSKA?!

      0
      0
      Odgovori
    • Koji si ti jadnik…kao prvo Zvezda nece proci,ali isto tako nemoj da mislis da ce partizai proci jer ste vezare…Mi smo dogurali do ovd3 posle 1 sezone u Evropi gd3 ste vi godinama sluzili za popravljanje gol razlike…o vasoj grupi ne zelim trositi reci..vidimo se u sredu ako ne bezite…pozzz

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter