3
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN DOBIO RIVALA: Crno-beli prošli odlično kako su mogli, ne putuju daleko!

Objavljeno: 11.12.17 u 13:27

Danas je na žrebu u Nionu, u Švajcarskoj, šampion Srbije dobio protivnika za šesnaestinu finala Lige Evrope.

Učešće u nokaut fazi ovog takmičenja su crno-beli ostvarili kolo pre kraja pobedom nad direktnim konkurentom, Jang Bojsom.

Partizan će u šesnaestini finala u dvomeču odmeriti snage sa Viktorijom Plzenj kako je određeno na današnjem žrebu. Crno-beli će prvi meč igrati 14. ili 15. februara kao domaćin, dok će revanš biti zakazan za nedelju dana kasnije.

Podsetimo, Partizan je bio na nepovlašćenoj strani žreba gde je za rivala mogao da dobije još Viljareal, Bragu, Milan, Lokomotivu iz Moskve, Salcburg, Atletik Bilbao, Lacio, Zenit, Arsenal, CSKA iz Moskve, Atletiko Madrid, Lajpcig i Sporting Lisabon.

0
0

3 Komentara

  1. Sa ovakvim igrackim kadrom i trenerom Djukicem nemamo cemu da se nadamo ! Ne moze se napasti Evropa sa bekom Mileticem, Mitrovicem,Marjanovicem, Radinom i Ozegovicem ! Partizan ako misli da prodje Cehe mora promeniti trenera i dovesti istinska pojacanja – levog beka, levog stopera, zadnjeg veznog, ofanzivnog veznog, levog spoljnjeg i centarfora, manje vise, pola tima jer ovo sto posedujemo je tuga bozija. Domace prvenstvo je izgubljena na samo pocetku, LS isto tako a Liga Evrope samo srecnim sticajem okolnosti prebrodjena a jos nas je i zreb dobro posluzio da sve propuste Ilijeva i Djukica prevazidjemo i donekle sacuvamo obraz.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter