2
Evrokupovi

FOTO: HOTSPORT

MIROSLAV ĐUKIĆ: Ima vreman da se dobro pripremimo za Plzenj, ako treba i familiju ćemo im proučiti

Objavljeno: 11.12.17 u 14:47

Crno-beli su danas na žrebu u Nionu za protivnika u šesnaestini finala Lige Evrope dobili tim iz Češke.

Uzeći u obzir druge klubove koje je mogao da dobije Partizan, tim iz Humske je odlično prošao.

Ali ga u februaru čeka težak zadatak. Za razliku od Zvezde koja će morati da ide u Moskvu, Partizan ne očekuje daleko gostovanje, ali je reč o jednoj veoma nezgodnoj ekipi u šta je upućen i šef struke crno-belih.

– Zadovoljni smo, kao što su i iz Viktorije zadovoljni sigurno. Priželjkivali smo jedni druge. Oni su prvaci Češke, imaju sve pobede i samo jednu nerešenu. Uvek nas kače prvaci izgleda. Biće teška eliminatorija. Bili su jedan od timova koje smo priželjkivali, ali biće to izjednaćena utakmica, 50:50, svakako dobar meč i sve ćemo uraditi da prođemo dalje, počeo je Miroslav Đukić.

Partizan je grupnu fazu Lige Evrope završio sa dve pobede nad Skenderbegom i Jang Bojsom, dva remija sa istim ekipama i dva poraza protiv Dinamo Kijeva, te zauzeo drugo mesto u grupi.

– Ne znam ništa više o njima, ali imaćemo vremena da im upoznamo i familije, sve… Mislili smo da ako već mora da nas dokači zvučni tim, da to bude Milan jer nije u formi ove godine, ali ne postoje laki protivnici u ovoj fazi takmičenja. Partizan će tokom zime pokušati da se pojača, da popravi ono što nam nedostaje. Gro igrača imamo, veoma smo zadovoljni sa timom. Ne treba ulaziti u euforiju, moramo ozbiljno prići dvomeču. Pokazali smo da igramo isto i u Beogradu i na strani, to po mom mišljenju nije problematično, zaključio je strateg crno-belih.

Iz Teleoptika: Stefan Smuđa

0
0

2 Komentara

  1. Djuki preporucujem da pogleda njihov mec sa Vojvodinom pre par godina. Narocito da pogleda nacin kako prave sanse za gol u napadu. Vrlo dovitljiv i kombinatoran sastav, koji ocigledno strpljivo gradi vrlo uigrane kombinacije. Vojvodina je tada igrala izvanredno pre tog dvomeca sa njima,ali su ih oni oducili od fudbala. Opasna su ekipa, strasno disciplinovano igraju, uigrane kombinacije i sema. Od tada nisu mnogo promenili tim, tako da se ima sta videti! Partizan da se ne zavarava da je nesto posebno dobro prosao. Naravno, treba videti svenjihove meceve iz ovogodisnje kampanje u LE ,posebno meceve protiv Lugana i Steaue. Mecevi Viktorije protiv pet najjacih ekipa u Ligi Ceske takodje otkrivaju svu snagu ovog tima. Sve te derbije su resili u svoju korist, sto je gotovo perfektan rezultat jer imaju samo jedan remi od petnaest meceva., sve drugo su pobedili! Mi moramo da se ozbiljno pojacamo, nikako da prodajemo najbolje igrace. Trebamo vema probojno levo krilo, jednog dominantnog centarfora vecegkvaliteta od postojecih u ekipi Partizana i dvojicu defanzivaca-centarhalfai levog beka koji bi zakrpili ocigledne rupe u ekipi!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter