0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

BORJAN ZA HOTSPORT: Hah, opet ta Rusija!

Objavljeno: 11.12.17 u 16:05

Crvena zvezda je danas dobila rivala u 1/16 finala Lige Evrope. Crveno-beli će igrati protiv moskovskog CSKA, a prvi golman Zvezde Milan Borjan istakao je za HotSport da je osećaj posle žreba fenomenalan.

Fenomenalan osećaj, idemo dalje. Sad je potrebno da odradimo pripreme, da se spremimo i nastavimo da igramo kako smo do sad.

Mogla je Crvena zvezda da dobije i Milan, Lacio, Lajpcig, ali i Viktoriju Plzen, rivala Partizana, Salcburg, ili još nekog uslovno rečeno slabijeg rivala. Ipak, Borjan, na pitanje koga je on lično priželjkivao, kaže sledeće:

Iskreno, nikog, jer ko god nam je došao, kvalitetan je, inače ne bi bio ovde. Svi igraju dobar fudbal.  CSKA dolazi iz jakog ruskog prvenstva, i biće teško kao i protiv Krasnodara, ali daćemo sve od sebe da se spremimo i dobijemo. 

 

Na putu ka grupnoj fazi Lige Evrope, Zvezda je izbacila već jednu ekipu iz Rusije, Krasnodar. Čuvar mreže je uveren da to može da pomogne u pripremi meča:

Sigurno je da može da nam olakša. Na stručnom štabu je da nas spremi za utakmice, a ne summjam da će to i uraditi, i da ćemo odraditi sve kako treba.

A njegova prva misao po saznanju imena rivala…

– Opet Rusija, haha…, zaključio je Borjan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter