Definitivno srpskoj publici fali navijačke kulture.

Povezane vesti

Utakmica ‘pod Bagdalom’ nije ni počela, a već je prekinuta. Tačnije, taman kada je lopta postavljena na centar, a svi bili spremni za početak, Vladimir Stojković je prijavio Miloradu Mažiću gađanje grudvama od strane domaćih navijača iza njegovog gola, zbog čega je i kapiten Napretka morao da reaguje.

To nije urodilo plodom, već su navijači sa severne strane stadiona nastavili sa gađanjem golmana Partizana, čak i pripadnice ‘nežnijeg’ pola.

Milorad Mažić je igrače poslao u svlačionicu, a spiker je objavio da će se isprazniti ta tribina ukoliko se gađanje nastavi.

Tek što se smirila situacija, a utakmica krenula sa 10-ak minuta zakašnjenja, a Grobari su sa druge strane ubacili par baklji i ponovo prekinuli meč.

I ne samo to, već je transparent sa južne tribine napravio novi prekid od nekoliko minuta. Zatim su se ponovile i grudve na Stojkovića i ovog puta Mažića. Potpuno nemogući uslovi za igru.

Ubrzo je utakmica nastavljena, i to po katastrofalnom terenu za igru. Ovi kadrovi pokazuju samo deo blata u kom utakmicu 21. kola Superlige Srbije igraju Napredak i Partizan.