Nedelja će biti izuzetno bogata što se sportskog programa tiče, a bez premca danas će dominirati dešavanja sa fudbalskih stadiona širom sveta.

Povezane vesti

Iako danas igraju i Crvena zvezda i Partizan, oči čitavog fudbalskog sveta biće bez sumnje usmerene ka Engleskoj, tačnije Mančesteru, gde Junajted od 17:30 dočekuje Siti. Ovaj susret bi veoma lako mogao da ponese i epitet odlučujućeg u borbi za titulu, pošto bi pobedom Mančester Siti napravio teško dostižnih 11 poena viška u odnosu na Junajted, dok bi Junajtedu pobeda donela prilazak na -5. Tako da, ne bi trebalo očekivati bilo kakve kalkulacije, i jednima i drugima pobeda donosi mnogo.

Što se večitih rivala tiče, prvi će na teren Partizan, koji gostuje Napretku u Kruševcu od 14.00, dok Crvena zvezda dočekuje čačanski Borac od 16:30.

Takođe, izdvajaju se i mečevi širom Evrope, poput Napoli – Fiorentina, Livepul – Everton, Ajaks – PSV…

Što se košarkaških terena tiče, susret Detroit – Boston je na programu od 22:00, a nedelja je po običaju rezervisana za NFL, gde se izdvaja utakmica LA Rems – Filadelfija Igls (22:25), i duel dve fantastične ekipe koje pretenduju na Superbol, a za koje na pozicijama kvoterbekova igraju Džared Gof, odnosno Karson Venc, prvi i drugi pik sa prošlogodišnjeg drafta.

Kompletan program pogledajte ovde: