12
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Partizan ostao ukopan u kruševačkom blatu! Novi kiks i problemi pred ‘večiti’ derbi (VIDEO)

Objavljeno: 10.12.17 u 16:07

Fudbaleri Napretka, nakon Crvene zvezde, savladali su i Partizan u Kruševcu rezultatom 2:1 (1:0).

Odavno je poznato da u Superligi nije dovoljno da imate više od igre, posed lopte i inicijativu, a današnje vrlo bledo izdanje Partizana nije ni moglo da im donese čak ni bod protiv razigranog Napretka.

Meč ‘pod Bagdalom’ počeo je na najgori mogući način i za jednu i za drugu ekipi. Grudve sa jedne strane na golmana Vladimira Stojkovića, baklje i transparenti posvećeni Sudijskoj komisiji FSS od strane Grobara i u prvih 15 minuta videli smo tri prekida.

Po katastrofalno lošem terenu Partizan nije mogao da iskoristi nekoliko uvodnih prilika, ali jeste Napredak. Nikola Boranijašević je sjajno probio po desnoj strani, uputio povratni pas ka Aleksi Vukanoviću, a ovaj je sjajno matirao Stojkovića za vođstvo Kruševljana i erupciju oduševljenja domaće publike.

Partizan je najbolje šanse propuštao preko Tavambe, kome se danas nije igralo po kruševačkom blatu. Ubedljivo najbolja bila je u 49. minutu kada je dobio idealnu loptu sa desne strane po zemlji, a zatim je poslao pored gola već savladanog golmana Petrovića.

Odmah je stigla kazna. Ponovo prodire Boranijašević po desnoj strani, sam kao duh asistira za takođe usamljenog Đerića i već je bilo 2:0 za Napredak.

Samo par minuta kasnije stiže odgovor, ali i opet sivilo Partizana. U 59. minutu dosuđen je penal za Partizan zbog starta Boranijaševića nad Nemanjom G. Miletićem i to je dovelo do ozbiljne svađe unutar gostujuće ekipe.

Loptu su želeli da uzmu Sejduba Suma i Ognjen Ožegović, pa je među njima došlo do sukoba jer nisu mogli da se dogovore ko će izvesti jedanaesterac.

Posle uvodnih nesuglasica, loptu je uzeo Marko Jevtović, ali tu nije bio kraj. Temperamentni Suma je nastavio da se buni, a zatim umalo i ušao u klinč sa Ožegovićem, te je jedna grupa saigrača smirivala Gvinejca, a druga napadača crno-belih.

Partizan do kraja nije uspeo ništa da uradi, iako je imao više od pola sata za to. Nije ni zaslužio, a do kraja je najviše vredno pažnje bilo nikad jače skandiranje ‘Đukiću odlazi’.

Pred Partizanovim stručnjakom je ozbiljan posao da za tri dana podigne ekipu i spasi polusezonu pred poslednji meč u godini i ‘večiti’ derbi u sredu u Humskoj.

NAPREDAK – PARTIZAN 2:1 (1:0)
(Vukanović 34, Đerić 55 – Jevtović 60pen)

Stadion pod Bagdalom.
Sudija: Milorad Mažić.

NAPREDAK: Ni. Petrović, Boranijašević, Miladinović, Simonović, Ne.Petrović – Mitrović, Eskić – Vukanović, Alivodić, Sakidika – Đerić.

PARTIZAN: Stojković – Vulićević, N.R. Miletić, Ostojić, N.G. Miletić – Radin (od 69. minuta Solomon), Jevtović – Pantić, Tavamba, Suma – Ožegović.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

12 Komentara

  1. Jesi li čuo da je Boaći dao onaj fantastični gol Kelnu i da je u Evrokupu dao najviše golova za Zvezdu. Nisi u toku a zloban si. Boaći će doneti Zvezdi milione , a ti crkni od muke i mržnje !

    0
    0
    Odgovori
  2. Ahahahaha! Dve izmene u drugom poluvremenu i samo jedno valjanje igraca FK Napredak, i to od samo 15 sekundi = 7minuta nadoknade 😀 Ahahahahaha.

    Dzaba vam sve! -9 od srede – 12 !

    0
    0
    Odgovori
  3. Joj kako cemo vas n…..ti na vojnom stadionu,to ce osecam biti poslastica za kraj plus dvanaest rodjace haaaaahaa……….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter