Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić istakao je danas za ‘Al Džaziru’ da se klub oporavio, ali da problemi nisu nestali.

Povezane vesti

Ipak, ono što je za navijače bitnije jeste zimski prelazni rok, to jest ko će napustiti stadion ‘Rajko Mitić’, a ko doći.

– Ostvarili smo dobit od 30 miliona u poslednje dve godine od prodaje igrača, a ovaj uspeh je podigao cenu naših igrača na tržištu. Nama je u planu, za sada, da ode samo najbolji strelac Ričmond Boaći pošto imamo interesovanja iz Premijer lige. Osim njega trudićemo se da zadržimo ostatak tima, a želimo da u januaru formiramo tim za kvalifikacije za Ligu šampiona sledećeg leta. Nećemo čekati jun, želimo da se ekipa uigra – rekao je Zvezdan Terzić za ‘Al Džaziru’ i dodao:

– Znamo koja četiri igrača želimo da dovedemo, dogovori sa klubovima su pri kraju, a čak i ako odu Boaći ili još neki igrač – bićemo na proleće jači nego ove jeseni.

On je govorio i o tome zbog čega siromašni klubovi moraju da prodaju igrače.

– Finansijski problemi su ono što tera klubove da prodaju igrače još kao poluproizvode. Mi jedemo sopstvenu supstancu i klubovi su sve siromašniji i siromašniji! Svi igrači iz reprezentacija praktično igraju u inostranstvu – istakao je Terzić.