21
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDAN TERZIĆ: Boaći odlazi, dolaze…

Objavljeno: 09.12.17 u 00:05

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić istakao je danas za ‘Al Džaziru’ da se klub oporavio, ali da problemi nisu nestali.

Ipak, ono što je za navijače bitnije jeste zimski prelazni rok, to jest ko će napustiti stadion ‘Rajko Mitić’, a ko doći.

– Ostvarili smo dobit od 30 miliona u poslednje dve godine od prodaje igrača, a ovaj uspeh je podigao cenu naših igrača na tržištu. Nama je u planu, za sada, da ode samo najbolji strelac Ričmond Boaći pošto imamo interesovanja iz Premijer lige. Osim njega trudićemo se da zadržimo ostatak tima, a želimo da u januaru formiramo tim za kvalifikacije za Ligu šampiona sledećeg leta. Nećemo čekati jun, želimo da se ekipa uigra – rekao je Zvezdan Terzić za ‘Al Džaziru’ i dodao:

– Znamo koja četiri igrača želimo da dovedemo, dogovori sa klubovima su pri kraju, a čak i ako odu Boaći ili još neki igrač – bićemo na proleće jači nego ove jeseni.

On je govorio i o tome zbog čega siromašni klubovi moraju da prodaju igrače.

– Finansijski problemi su ono što tera klubove da prodaju igrače još kao poluproizvode. Mi jedemo sopstvenu supstancu i klubovi su sve siromašniji i siromašniji! Svi igrači iz reprezentacija praktično igraju u inostranstvu – istakao je Terzić.

0
0

21 Komentara

  1. Kakav bre Boaci, Leonardo je zakon za njega, a Terza polako sprema propast Zvezde sad kad im dovede pojacanja zbog kojih ce miloje redodno slusati treneru odlazi, vlado odlazi, miloje odlazi, super nema sta, pa neka bude tako onda.

    0
    0
    Odgovori
  2. Jeli Terzo kad ces ti da odgovaras za ono kad si pobegao, tuzilastvo vreme je da ovaj bude skolonjen iz fudbala da nam ne bruka srpski fudbal, neka neko posalje tuzilastvu prijavu da se slucaj otvori i zavrsi od pre nekoliko godina, uveliko je vreme, nije ovaj za zvezdu niti zvezda za njega. FSS reaguj.

    0
    0
    Odgovori
  3. ZVEZDA NE MOZE DA NADJE DOSTOJNU ZAMENU ZA BOACIJA. TO TERZIC SAMO ZAMAJAVA NAVIJACE DA IMA SPREMNE ZAMENE…TI JE SUDBINA MALIH KLUBOVA

    0
    0
    Odgovori
  4. znaci terza vec zna ko
    ce biti sampion kad kaze da ce igrati kvalifikacije za ligu sampiona, a
    tek je polovina prvenstva,ko onda namesta.

    0
    0
    Odgovori
    • Da tek je pola sezone proslo a mi vam bezimo sam sest bodova a ko bi trebao biti sem Zvezde sampion da niste vi mali klub iz JNA

      0
      0
      Odgovori
  5. Steta sto se izblamirao protiv kelna kad je izasao 1na1 a on kao tele sutira 5 metara pored gola … Napadac od 5 miliona …

    0
    0
    Odgovori
  6. Taj bajni centarfor, jedna lencuga…… je dobar samo za luckog radnika a kao centarfor….samo za vas rupaski klub. Daj boze da uzmete i dva mil. za njega. Stvarno se cudim pricama da on pa vredi neke ozbiljne novce,mada, iskreno govoreci, i dva mil. su velika lova, pogotovo za njega.

    0
    0
    Odgovori
  7. Savo, ti si zloban,pukni od muke,za Boaćija dolazi minimum 5 miliona €. Čućeš veoma brzo,do kraja meseca, što trčiš pred rudu, ne misliš valjda da će tvoji komentari uticati na menadžere.

    0
    0
    Odgovori
  8. Kao prvo boaci nije kalibar za neku jacu ligu,ne mozes ti za njega uzeti milione kao sto unapred trljas ruke,svaka cifra preko milion ipo evra treba da te raduje,a ne neke nebulozne cifre koje nemaju veze sa stvarnoscu!!!!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Ubija te ljubomora.:-) Boaci je najbolji spic koji je igrao u ovoj zemlji.Nisi ti kalibar da razmislis i prihvatis cinjenice da ce zvezda ove sezone da profitira mnogo vise od vas a opet ce ostati duplo jaca na terenu!

      0
      0
      Odgovori
      • @StefanS, sta lupas. Zvezdas sam od malena, ali realno covek nema pojma (nemam nista protiv njega vec govorim o njegovoj igiri, inace vidi se da je kao covek dobar), lako je u JLS biti najbolji spic. Poslednja kasna protiv kelna ti govori sve, a pre nje da ne pricam protiv Aresenala u Engleskoj itd…

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter