0
Domaći fudbal

ZANIMLJIVI POSETIOCI: Skupština veterana Zvezde imala gosta iz redova prvotimaca crveno-belih, tu su bila i dvojica bivših fudbalera Partizana (FOTO)

Objavljeno: 09.12.17 u 14:52

Danas je u medija centru stadiona „Rajko Mitić“ održana redovna skupština veterana Crvene zvezde, na kojoj je napravljena rekapitulacije svega urađenog u prethodnih godinu dana.

Skupštini je prisustvovao veliki broj legendi kluba, a ispred prvotimaca crveno-belih prisutan je bio Gelor Kanga. Na skupštini su se pojavili i generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, predsednik SD, Petar Škundrić, a gosti su bili i nekadašnji igrači Partizana Marko Valok i Goran Kadenić.

Foto: Fk Crvena zvezda

– Moramo da se zahvalimo FK Crvena zvezda na pomoći i na tome što su nam u prethodnom periodu, kada god je to bilo potrebno, izlazili u susret i pomagali. Zahvalnost ne dugujemo samo upravi, već i svim sektorima kluba. Divno je raditi sa takvim ljudima – rekao je sekretar veterana Branislav Kantar.

Član Skupštine Crvene zvezde, Dušan Savić, iskoristio je priliku da u ime sekcije veterana čestita klubu veliki uspeh prvog tima, koji je obezbedio plasman u šesnaestinu finala Lige Evrope.

– Taj rezultat je za ponos i poštovanje i zato čestitam fudbalerima i stručnom štabu na svemu što su uradili u ovoj polusezoni. Njihov uspeh je još veći kada znamo da je Crvena zvezda jedini klub koji je od prvog kola kvalifikacija došao do šesnaestine finala ovog evropskog takmičenja – rekao je Savić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter