16
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VAZURA RAZOČARAN STAVOM SUPERLIGAŠA: Svi se bune da su oštećeni a neće VAR tehnologiju, ako treba ići ćemo do UEFA!

Objavljeno: 09.12.17 u 09:25

Generalni direktor Partizana, Miloš Vazura, istakao je da su reakcije klubova na inicijativu crno-belih sramne, a dotakao se takođe i situacije oko eventualnih odlazaka Evertona i Stojkovića.

Nedavno su crno-beli podneli pismeni zahtev FSS da se u našu ligu uvedu VAR tehnologija, kao i strane sudije na derbiju, ali od toga po svemu sudeći neće biti ništa. Ono što je najviše razočaralo Vazuru jeste reakcija Superligaša na ovu inicijativu.

– Reakcije za ono što mi tražimo su sramne. Svi klubovi se bune da su oštećeni, a neće tehnologiju. Guraćemo i dalje, ako treba ići ćemo i na UEFA i tražićemo svakih mesec dana. Jedino tako može da se skine teret i ljaga sa sudija. Mislim da bi to bilo jako dobro za naš fudbal- jasan je Vazura.

Poraz u Kijevu nije previše poremetio atmosferu među crno-belima pošto , premda je bio visok, nije previše umanji veliki uspeh koji je srpski šampion ostvario i pre utakmice sa Dinamom. Isti uspeh ostvarila je i Crvene zvezda, kojoj je generalni direktor Partizana čestitao na prolasku u šesnaestinu finala Lige Evrope.

– Niko nije razočaran porazom u Ukrajini, idemo dalje, najbitnije je da se niko nije povredio. Vidim da su i komšije prošle, čestitam im na prolasku. Velika je stvar za srpski fudbal to što su napravili klubovi i reprezentacija, niko ovo nije sanjao- rekao je Vazura koji je organizaciju utakmice u Kijevu ocenio jako lošom.

-Loša organizacija utakmice, ne mogu da ih hvalim. Zahvalio bih im se na gostoprimstvu tokom zvanične večere, ali sve ostalo… Nismo videli ni policiju, nismo imali pratnju, napadnuta su dva naša novinara, premeštani su naši ljudi na stadionu na bolji sektor da ne bi bilo problema. Mnogo baklji, topovskih udara, teško da Dinamo neće biti kažnjen. Imao sam priliku da se raspitujem i zaključak je da nešto što mi plaćamo 40.000 evra, drugi plaćaju 8.000 evra. Naravno, to je zato što smo povratnici- rekao je Vazura.

Nakon prolaska u nokaut fazu Lige Evrope, navijači očekuju da uprava tokom zimskog prelaznog roka dodatno ojača tim i načini ga konkurentnijim za buduće izazove. Ipak najveće muke rukovodstvo kluba iz Humske će imati da sačuva nosioce igre tima, za koje ima dosta interesovanja iz inostranstva.

– Ima interesovanja za sve igrače Partizana, kako za one iz startne postave, tako i za one sa klupe. Biće težak prelazni rok, moramo da sačuvamo kostur tima, a sve to kreće od kraja decembra, pa ćemo videti. Nadam se da ćemo posao oko Danila Pantića završiti do kraja prelaznog roka- rekao je Vazura.

Navijače najviše brine situacija oko dva ljubimca tima, koji su vrlo interesantni inostranim klubovima, a sa čijim odlaskom bi Partizan mnogo izgubio. U pitanju su naravno Everton Luiz, kome važeći ugovor ističe na leto i reprezentativni golman Vladimir Stojković.

– Neće nam biti nimalo lako da zadržimo Evertona, pošto se mnogi klubovi interesuju za njega. Kad je reč o njegovom ugovoru o tome se priča, a nadam se da će se sve pozitivno razrešiti po nas. Što se tiče Stojkovića on je dao neku izjavu, pa je sutradan povukao. Ima ponuda, ali on je naš igrač do juna, ne može da ode sam mora da se dogovori sa nama. Mislim da je bliži ostanku nego odlasku- otkriva direktor crno-belih.

0
0

16 Komentara

  1. Denise da li mislis na poslednja 4 uspesna koja su za veliku zvezdu bila vise nego uspesna sa osvojem 1 i slovima JADNIM, PARDON JEDNIM BODOM, TEK TOLIKO DA SE ZNA

    0
    0
    Odgovori
  2. Na svakom stadionu u Srbiji ispracaju vas povici lopovi,lopovi.Pametnom dosta al’ posto ste ti i pamet dva razlicita…

    0
    0
    Odgovori
    • Milorade evo ja imam predlog…da vam odmah dosude penal na pocetku utakmice pa da srusimo tu vasu tradiciju….ali ne vredi izgubice te opet…crni Milorade…

      0
      0
      Odgovori
  3. Vi trazizte VAR tehnologiju a 70 posto utakmica su vam dogovorene? Sta ce tu pomoci VAR tehnologija? Na postenim utakmicama moze pomoci. Kao drugo,vi se zalazete za regularno prvenstvo kada ste drugi na tabeli,cim ste prvi nista vas ne dotice niti interesuje. Kao trece,Zvezda je javno pristala na tu tehnologiju bas kao i na strane sudije.Kao cetvrto,vi ste prvi neregularni pa krenite od sebe a zatim drzite pridike drugima.Klub za koji su sopstveni igraci rekli da su namestali ( Pjer Boja,Emeghara,Asprogenis,Brana Ilic) , zatim nekadasnji trener Partizana Lotar Mateus,zatim nekadasnji clan uprave Bojan Radovanovic koji tvrdi da su preko njega placali sudije pa sve do Dmitrovica i Pejovica koji su trazili da idu na detektor lazi.I zamislite tu regularnost gde u prvenstvu ( govorim o proslosti ), predsednici Metalca,Hajduk Kule,Borce,Banata,Borca i Donjeg Srema budu istovremeno clanovi uprave Partizana i sto je jos gore,tadasnji predsednik FSS-a Tomislav Karadzic takodje istovremeno bude clan uprave Partizana.To nema ni u zanzibaru.

    0
    0
    Odgovori
      • Sta ocves da kazes da nije istina .Od reci do reci je tacno i tako je bilo samo da vam nije pojedinih politicara odavno bi ste bili u beton ligi.Osim toga za tebe je veci strucnjak,scela Srbija to zna sta veciti drzavni klub iz Hrvatske sa adresom u Humskoj radi i sta je radio(„Nece tamo neka Zvezda da zajebava vojni klub“).

        0
        0
        Odgovori
        • Branko sine,nisi upicen u situsciju tvog klubica sa marakane,koliko vas je drzava gurala devedesetih godina,koliko su vam puta namestana prvenstva i kupovi i ti ces nesto o nekom postenju,tacno se vidi koliko si zatucan u tvoj klubic sa marakane,da ne znas nista ispred nosa,i ti ces sada o nekom postenju,da su priznali onaj pogodak krasnodara vi ne ni se nalazili gde ste,zavucite se u misiji rupu i da ne dajete golove iz auta,a sudija se pravi corav,i na namestene zvezdanesterce zato CUTI,CUTI,CUTI…..!!!!!!!

          0
          0
  4. Gdeste branioci srpskog fudbala postenja vi koi se bunite za penale vecitih .
    Zalite se sudije guraju partizan i zvezdu ……
    Gdeste anti blizanci
    Imate mugucnost ……
    Ali vi to volite volite da vas neko krade i izživljava nad vama .ok zvezda sad ce derbi treba im neki gol iz auta ili da se nastavi tradicija bez penala za partizan. Ali ovi drugi slepci zasluzuju da se partizanu svira penal odmah na pocetku svake utakmice

    0
    0
    Odgovori
    • Milorade evo ja imam predlog…da vam odmah dosude penal na pocetku utakmice pa da srusimo tu vasu tradiciju….ali ne vredi izgubice te opet…crni Milorade…

      0
      0
      Odgovori
  5. vazura, dokle sa lazima o zalbi UEFI na NAMESTENO-NEREGULARNO prvenstvo. vazura VI … i ONI … pripadate istoj koaliciji … radeci isti posao … u korist drzavnog projrkta-zvezda, bacajuci prasinu u oci sportskoj Srbiji. vazura, dobro znate kao i UEFA sta se u NAMESTENOJ-NEREGULARNOJ, zvezdinoj ligi radi … vizura, dobro znas da: im UEFA i u evropi namesta-pakuje sa sudijama i klubovima … evropsko igranje. EVROPU-UEFU je bas za sve … u Srbiji briga … dok to neko na ovaj ili onaj nacin to placa … vazura, u ovih 6 godina bilo je toliko materijala za drzavni projekat-zvezdu, direktno mesanje drzave-vlasti (premijera, glavnog odbora stranke … do predsednia … ) od ORGANIZOVANJA, FINANSIRANJE, OTIMANJE TROFEJA – NAMESTALJKE REZULTATA i TABELE za drzavni projekat-zvezdu i klubove prijatelje zvezde … a to je striktno zabranjeno od UEFE i FIFE koji na sve to sve … ucutase. vazira, vi se do sada niste zali, pa necete ni sada … SRAMOTA i BRUKA svih ucesnika u ovoj raboti.

    0
    0
    Odgovori
    • PENZINERU u sredu ces da vidis da za Zvezdu ne igraju premijeri precednici ili stranke u sredu kad budete porazeni ostace ti jedino da se zalis Uefi i kriviti njih sto je zvezda bolji tim…jer zaliti se nekom u Srbiji valjda si uvidio da nema neke vajde…nesto mi je te zao covjece..

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter