0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

OSTAĆE U STREPNJI JOŠ NEKO VREME: Evo kada će UEFA doneti odluku o kažnjavanju Partizana i Zvezde

Objavljeno: 09.12.17 u 11:05

Juče je evropska fudbalska unija izrekla prve kazne za prestupe navijača u 5. kolu Lige Evrope, međtuim večiti za sada još nisu došli na red.

Zenit iz Sankt Petersburga sankcionisan je tokom jučerašnjeg dana od strane UEFA, zbog parole podrške Ratku Mladiću, koju su njihovih navijači istakli na meču sa Vardarom.

Ruski tim kažnjen je zatvaranjem dela tribina za naredni evropski meč, a videćemo kako će proći dva najveća srpska kluba koja još nisu došla na red.

Podsećamo protiv crveno i crno-belih UEFA je pokrenula disciplinski postupak zbog navodnog „rasističkog ponašanja“ navijača na utakmicama sa BATE Borisovom odnosno Jang Bojsima.

Odluka o eventualnim kaznama za beogradske klubove trebala bi da padne 5. januara 2018. godine, kada će dispiplinska komisija zasedati o njoj.

Navijači Partizana strahuju da bi njihov klub ponovo mogao da zaigra pred praznim tribinama, nakon utakmice sa Videotonom i Dinamo Kijevom, dok bi ista sudbina mogla da snađe i Crveno zvezdu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter