1
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

VAZURA OSUDIO NAPAD NA EKIPU TV PARTIZAN: Mogu da zamislim reakcijе da se ovo dogodilo u Beogradu

Objavljeno: 07.12.17 u 18:02

Nekoliko sati uoči početka utakmice 6. kola Lige Evrope, između kijevskog Dinama i Partizana, iz Ukrajine su došle ružne vesti o napadu na dvojicu članosa ekspedicije crno-belih.

Ispred hotela u kome su odseli fudbaleri i stručni štab Partizana, oko 16 časova je grupa huligana pretukla snimatelja i montažera TV Partizan, N. P. i F. B.

Nakon ovog nemilog događaja, koji je šokirao sve u klubu, oglasio se generalni direktor srpskog šampiona Miloš Vazura, koji je oštro osudio ovaj napad.

– Nadamo se da je ovo jedan od izolovanih incidenata, da nije organizovan, već da je to delo manje grupice huligana. Osuđujemo napad, prijavili smo sve UEFA i policiji, a povređeni snimatelj je otišao na ušivanje. Samo se pitam kakva bi reakcija bila da se to desilo u Beogradu. Nadamo se da ce počinioci biti uhvaćeni-, rekao je Vazura za Informer.

Utakmica između Dinama i Partizana na programu je večeras od 19 časova.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter