1
Domaći fudbal

NEMAČKI MEDIJI: Čuvajte se ‘pakla’ u Beogradu (FOTO)

Objavljeno: 07.12.17 u 12:31

Keln bi večeras u slučaju pobede nad Crvenom zvezdom mogao da izbori plasman u šesnaestinu finala Lige Evrope, ali su nemački mediji veoma oprezni u izjavama.

Crvena zvezda na evropsko proleće čeka 25 godina, Keln 28 godina. To znači da je pred oba klub meč decenije. Zbog toga je ovaj meč privukao pažnju i nemačkih medija, koji pored dobre Zvezde ističu i ‘paklenu’ atmosferu na tribinama.

– Vruće i vrelo u Beogradu. Keln čeka ‘pakao’ kotla stadiona ‘Rajko Mitič’, biće sigurno 55 hiljada gledalaca. Tamo je neverovatna atmosfera. Navijači Crvene zvezde su pounati po agresivnoj podršci. Stadion je nekada primao 110 hiljada navijača, zbog toga mu je drugo ime Marakana.

Novinar lokalnog lista ‘Kelner’ je napisao:

– Uvod u to kakva atmosfera čeka Keln od 21.05 mogli smo da vidimo na poslednjoj utakmici Zvezde u prvenstvu na stadionu Rajko Mitić. Nakon što su pobedili sa 5:0 Radnik iz Surdulice, navijači su pred čitavim timom horski počeli pesmu protiv Kelna, koju ne želimo da citiramo.

– Sagrađena 1963. godine, popularno nazvana Marakana, biće rasprodata za 51.100 navijača. A to nije broj nezainteresovanih navijača Zvezde, već se mogu smatrati fanaticima. Navijaće za svoj tim sa tolikom strašću i glasno da je to retkost – dodao je izvesni Štat Unciger.

Podsetimo, Keln će u Beogradu imati više od 5.000 svojih navijača.

0
0

1 Komentara

  1. Има да све гори….има момци да изгинете за Звездин дрес….Помози Боже. Поздрав из Републике Српске

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter