1
Domaći fudbal

NAVIJAČI KELNA SAMOUVERINO PORUČUJU IZ BEOGRADA: I u prvoj utakmci smo pokazali da smo bolji, dobijamo večeras lagano!

Objavljeno: 07.12.17 u 15:25

Poput navijača Crvene zvezde i pristalice Kelna dugo čekaju plasman svog tima u nokaut fazu jednog evropskog takmičenja, a sigurni su da če večeras na stadionu „Rajko Mitić“ oni biti ti koji će slaviti.

Uoči utakmice sa Zvezdom u Beograd je doputovalo oko 5000 navijača nemačkog tima, a mnogi od njih lep decembarski dan provode u samom centru naše prestonice, u Knez Mihajlovij, na Obilićevom vencu i Terazijama, gde uz pivo i dobro rapoloženje krate vreme do početka utakmice (21.05).

Pristalice popularnih „Jarčeva“ nemaju dilemo ko će večeras izaći kao pobednik, a smatraju da je njihov tim bolji od srpskog vicešampiona uprkos desetkovanom sastavu.

-Mnogo smo bolji tim od Crvene zvezde što smo pokazali u prvoj utakmici. Večeras nemam dilemu da ćemo pobediti, a bio bih zadovoljan i rezultatom 1:0 jer bi nam i to donelo dugo očekivani prolaz u eliminacionu fazu nekog evrotakmičenja-, rekao je jedan od navijača Kelna „Tanjugu„.

Neki od njih veruju da će im se večeras vratiti za onaj poraz u prvoj utakmici, kada su prema njihovom mišljenju nesrećno izgubili iako su bili bolji.

-Dobićemo Crvenu zvezdu 3:1. Iako smo došli sa 16 igrača, fudbal se igra sa 11 i ne primećujem da smo mnogo oslabljeni. Bili smo razočarani nakon poraza u prvoj utakmici, jer smo bili mnogo bolji tim u drugom poluvremenu, ali večeras će stvari doći na svoje mesto. Beograd nam se mnogo dopada, a najviše nam se sviđa restoran u kome je izvrsna hrana, a konobar je veliki navijač Zvezde-, samouvereno ističu navijači Kelna.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter