0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ĐUKIĆ OSTAJE PRI NOVOJ FORMACIJI: Jedan od ključnih igrača spreman, drugi ne…

Objavljeno: 07.12.17 u 10:45

Zoran Tošić će u Kijevu biti samo navijač, dok Miroslav Đukić sprema iznenađenje i ofanzivnu formaciju.

Često trener Partizana Miroslav Đukić voli da iznenadi sa promenom uloga, a večeras u Kijevu (19), kako saznaje HotSport, prvi put će sa novom formacijom igrati u Evropi. Kormilar učesnika šesanaestine finala Lige Evrope suprostaviće se ukrajnskom rivalu taktiku u sistemu (3-5-2). Pozadi trojku bi trebalo da čine Nemanja. R Miletić, Bojan Ostojić i Milan Mitrović. Mesto u vezi trebalo bi da zauzme Everton Luiz koji se protiv Vojvodine povredio, ali brzo oporavio. Ako kojim slučajem ne bude mogao u tim će Milan Radin.

Definitivno je poznato da kao protiv Jang Bojsa neće nastupiti jedan od najboljih igrača Zoran Tosić, dok je od ranije poznato da je zbog povrede završena sezona za Marka Jankovića. Tu je i Sejduba Suma, mada se njegov nastup očekuje u nastavku, a u napadu bi trebalo da budu Leandre Tavamba i Ognjen Ožegović.

Projektovan sastav: Stojković – N. R Miletić, Ostojić, Mitrović – Vulićević, N. G Miletić, Everton, Jevtović, Pantić – Tavamba, Ožegović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter