2
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

ĐUKIĆ OSTAO NEDOREČEN OKO SASTAVA: Everton je spreman, ali… (VIDEO)

Objavljeno: 06.12.17 u 19:20

Trener Miroslav Đukić rekao je na konferenciji za medije u Kijevu da Partizan može da odigra rasterećeno protiv Dinama, a najavio je i potencijalne rotacije u ekipi.

Partizan sutra od 19 časova gostuje kijevskom Dinamu u poslednjem kolu grupe B Lige Evrope i ujedno borbi za prvo mesto koje obezbeđuje uslovno rečeno lakšeg rivala u šesnaestini finala.

Trener beogradskih crno-belih je o predstojećem meču govorio u pozitivnom tonu, jer njegov tim neće imati pritisak rezultata.

– Došli smo u situaciju da meč nema rezultatski značaj, jer smo ostvarii prvobitni cilj. Ulazimo rasterećni, ali smo svesni da našem klubu po pitanju prestiža pobeda može dosta da donese. Naša obaveza je da idemo na tri boda. Očekuje nas lep meč. Neće biti tenzije, jer nema neizvesnosti oko plasmana, Ipak, obe ekipe žele prvo mesto, pa očekujem dobru fudbalsku predstavu – istakao je Đukić.

Kada se radi o kadrovskoj situaciji, informacije govore da je Zoran Tošić propustio trening na Olimpijskom stadionu u Kijevu, ali da će Everton Luiz biti spreman ta meč.

– Everton je spreman, Tošić je došao sa nama, ali videćemo… U poslednje dve utakmice osetio je manje probleme u listu, tako da smo ga protiv Vojvodine zamenili da ne bismo rizikovali – rekao je strateg crno-belih.

– Postoji mogućnost da rotiramo. Bilo da se to desi ili ne, pokušaćemo da pobedimo. Znamo da igramo protiv velikog protivnika, međutim, Partizan ima obabvezu da osvoji prvo mesto. To ćemo svim silama pokušati – najavio je Đukić.

Posle prvog meča u Beogradu usledila je mala kriza u Partizanu, ali je sada situacija drastično drugačija.

– Rezultati su odlični. Ekipa dobro radi i napreduje, a ima i veliki prostor da napreduje, pošto ima odlične igrače – zaključio je trener Beograđana.

Sa stadiona u Kijevu i zvaničnog treninga Partizana navijače su pozdravili voditelj TV Partizan Željko Pantić i sportski direktor Ivica Iliev.

(Izvor: youtube / Danas Conference Center)

0
0

2 Komentara

  1. Ovaj je lud načisto, ahahaha
    Kaže pravi mu ekipa rezultate, a svaku drugu izgube ili nerešeno!
    Daće tebi Miloje otkaz u sredu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter