8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT EKSKLUZIVNO SAZNAJE: Klubovi ne žale sredstva za Boaćija, na Marakanu stigle zvanične ponude ali najveće tek slede!

Objavljeno: 06.12.17 u 10:02

Trka za kupovinu Ričmonda Boaćija (25) se polako zahuktava.

Nova destinacija napadača Crvene zvezde trebalo bi da bude poznata do kraja ove godine, a kako HotSport ekskluzivno saznaje, zvanične ponude iz dana u dan stižu. Ipak, one najveće tek slede:

Tačno da je pored Šangaja interesovanje pokazao i šampion Gvangžu, na čijoj klupi sedi Fabio Kanavaro. Obavili smo razgovore, upoznati su sa finansijskim zahtevima koji ne predstavljaju prepreku za transfer, rekao je menadžer igrača Ivica Pavlović.

Pojedinim klubovima je cena visoka:

Ne želim da licitiram. Boaći je nastavio da daje golove, sutra će na tribinama biti predstavnici Evertona, VBA, Šalkea, Menhengladbaha, raspituju se Ren i Marsej, a od letos nije samo obeštećenje u porastu, već i enorman broj klubova. Tu su i Anderleht i Lokomotiva iz Moskve.

Postoji plan Zvezde u slučaju prolaska u prolećnu fazu Lige Evrope:

Nema filozofije. Klub živi od prodaje, a igrača su dobili besplatno posle bankrota Latine. Boaći se odužio golovima, pa će ili sad, ili najkasnije u junu uslediti veliki posao, zaključio je Pavlović.

 

0
0

8 Komentara

  1. Da Bog da da pobedimo Keln sa 5 razlike ali jednostavno ne verujem u ove igrače iz inostranstva koji su svi došli u Zvezdu, posle isteka ugovora, a njihovi prethodni klubovi nisu želeli da ih produž sa njima. Time je sve rečeno koliko oni vrede. Izuzetak je jedino Letalek na štoperu, koji je zaista dobar. Od ostalih internacionalaca me hvata strah kad pomislim da će večeras igrati i da su im mesta unapred osigurana. Ni Donald, ni Kanga, ni Boaći ničim nisu dokazali da su bolji od naših domaćih igrača. Recimo Boaći taj „strašan“ strelac za domaću upotrebu, za donji deo tabele Super lige, se nije video u 8 utakmica u Evropi (Krasnodar, Arsenal, Bate i Keln). Nadam se pobedi Zvezde protiv Kelna ali uz znanje i zalaganje naših igrača. Siguran sam da se ni Kanga ni Boaći neće videti protiv Kelna.

    0
    0
    Odgovori
  2. Sve su ovo naruceni tekstovi u kampanji da se proda macka u dzaku. Terza lepo placa a novinari pisu li pisu. No istina se sakriti ne moze, odmah po odlasku ce se svi dzakovi otvoriti i sve izaci na videlo.

    0
    0
    Odgovori
    • i uvek ce se raditi. u cemu je problem? sto ce neko da se opari? nek se opari! gledajmo svoje dvoriste da nebi poceo da nabrajem igrace poput Markovica koga od odlazka sa JNA nema nigde. a dok nije otiso moglo se po novinarima misliti da je Messi

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter