2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OVO STVARNO ZVUČI BOMBASTIČNO: Roberto Karlos preuzima Vojvodinu!?

Objavljeno: 05.12.17 u 17:10

Legendarni brazilski fudbaler, koji se u Srbiji školuje za profi licencu, mogao bi uskoro da počne sa radom u srpskom fudbalu.

Prema informacijama koje je preneo portal „Butasport“, menadžerska agencija koja zasupa Roberta Karlosa ponudila je svog klijenta ekipi Vojvodine, koja se uoči susreta sa Partizanom rastala sa Vladimirom Buačem.

Prepreka u dolasku Brazilca u redove „lala“ mogla bi da bude plata, pošto nekadašnji fudbaler madridskog Reala potražuje zaradu od 18 000 evra, što Novosađani u ovom trenutku nisu spremni da ponude.

Legendarni brazilski fudbaler Roberto Karlos mogao bi da postane novi trener Vojvodine! Kontakti dve strane postoje, kao i raspoloženje da dođe do dogovora, ali je plata jedina prepreka

Ipak, iz novosadskog kluba za HotSport nisu dali potvrdu ove informacije, uz konstataciju da prvi put čuju za nju. Naredni dani daće nam odgovor na pitanje hoće li se Brazilac preseliti u „srpsku Atinu“, što bi svakako odjeknulo u javnosti.

0
0

2 Komentara

  1. Ovo zvuci smesno i jadno, na sta je spao R.Karlos…. da gradi karijeru u ovoj tugi od fudbala?? Taj je svorc ko pistolj izgleda…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter