10
Evropske lige

ZVEZDA OVO MORA DA ISKORISTI: Keln desetkovan dolazi u Beograd, a juče ih zadesila prava katastrofa!

Objavljeno: 04.12.17 u 15:10

Crvena zvezda ima šansu da pobedom u četvrtak protiv Kelna overi plasman u nokaut fazu Lige Evrope a sudeći po vestima koje dolaze iz Nemačke posao će im biti stahovito olakšan.

„Jarčevi“ ove sezone igraju jako loše, pogotovo u Bundesligi gde nakon 14. kola imaju svega tri osvojena boda. Ipak, pobedama u poslednje dve utakmice Keln je uspeo da se vrati u trku za plasman u šesnaestinu finala Lige Evopre, za šta im je neophodna pobede u Beograda.

Međutim na stadionu „Rajko Mitić“ čeka ih pakleno težak zadatak. Ne samo da se ove sezone na gostovanju Zvezdi niko nije naigrao, već nemački predstavnik ima i ogromne probleme u sklapanju tima za ovaj meč.

Ovoga vikenda Keln je na gostovanju u Gelzenkirhenu, u kojem je isčupao veliki bod (2:2), ostao bez čak trojice igrača i to bez najboljeg strelca tima, koji je postigao i oba pogotka protiv Šalkea, Seruа Girаsija, kao i defanzivaca Jan Orela Bizeka i Horhea Mere.

Girаsi je tokom jučerašnjeg treniga osetio posledice udarca koji je zadobio na „Fentils areni“ i njegov nastup u Beogradu pod velikim je znakom pitanja.

Kada se tome dodaju odranije povređeni kapiten, Matijas Leman, zatim Dominik Hajn, Dominik Maroh kao i Frederik Sorensen koji zbog kartona neće moći da igra protiv crveno-belih, jasno je da je Keln u ogromnom problemu, pošto će pored najboljeg napadača igrati i bez klasičnog štopera.

0
0

10 Komentara

  1. Samo takve raspale timove poput kelna i moze da dobije i da kaze kako je silna i evropska zvezda,samo kada bi se zezali!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter