0
Evrokupovi

FLEŠ IZ NEMAČKE: Novi trener Kelna zna od kog igrača preti najveća opasnost u Beogradu

Objavljeno: 04.12.17 u 12:55

Keln je posle remija sa Šalkeom u Bundesligi smenio trenera Petera Štegera i na njegovo mesto postavio Štefana Rutenbeka.

Novi šef stručnog štaba ‘jarčeva’ debitovaće na stadionu ‘Rajko Mitić’ u odlučujućem meču ko će dalje u ‘H’ grupi Lige Evrope.

– Utakmica sa Crvenom zvezdom će biti pravi test za nas. Sjajna atmosfera, navijači koji nose svoj tim. Svako ko kaže da se ne raduje ovoj utakmici nije od prevelike pomoći – rekao je Rutenbek.

Kako sam kaže pokušaće da napravi velike promene kada je u pitanju igra Kelna.

– Želim da moje ekipe čuvaju loptu u nogama i da igraju visoki presing. Međutim znam da to nije moguće u ovoj situaciji. Moramo malo da se prilagodimo, da budemo agresivniji, ali igrači moraju da isprate moje zamisli. To su profesionalci koji moraju da prihvate novog trenera i da shvate da želimo da pobedimo sve utakmice u narednih 18 dana. Moramo da budemo hrabri, da imamo inicijativu i da treninzi budu kao utakmice – izjavio je Rutenbek za nemačke medije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter