13
Domaći fudbal

SLS: Vojvodina po ledu i snegu oduzela dva boda Partizanu (VIDEO)

Objavljeno: 03.12.17 u 17:58

U derbiju 20. kola Superlige Srbije, Partizan i Vojvodina su remizirali 1:1 (0:0), čime crno-beli nisu iskorstili kiks večitog rivala u Bačkoj Palanci.

Sneg, led, katastrrofalni uslovi za igru i odlična utakmica. Na kraju 1:1, iako se čini da je Partizan bio bolji rival. Vodili su crno-beli golom Tošića, ali je Kojašević doneo Vojvodini bod. Ruku na srce usled očajnih uslova crno-beli su zbog povreda ostali bez Evertona i strelca Tošića, baš kao i Novosađani bez strelca Kojaševića pred kraj meča.

S obzirom na stanje terena gledali smo veoma dobro prvo poluvreme u kome su Partizan i Vojvodina imali po nekoliko šansi. Prvo su zapretili Novosađani preko Kalezića iskosa sa leve strane, ali je Stojković bio na mestu. Partizan je uzvratio u 20. minutu kada je Vulićević centrirao, a Tavamba sa nekoliko metara glavom promašio ceo gol. U 30. minutu novi šut Kalezića, ali je Stojković ponovo izašao kao pobednik. Vojvodina je najbliža golu bila u 37. minutu kada je Kojašević sa pet metara šutirao, ali je pogodio svog saigrača u petercu. Partizan je na korak do gola bio u 38. minutu kada je pogrešio Rockov, Tošić izašao jedan na jedan sa njim, ali se čuvar mreže gostiju iskupio. Na poluvremenu je ostalo 0:0.

Drugo poluvreme je počelo idealno za crno-bele. Igrao se 48. minut kada je posle smušenosti odbrane Vojvodine do lopte došao Tošić, obišao golmana Rockova i zatresao praznu mrežu – 1:0.

Vojvodina je do izjednačenja mogla veoma brzo, ali je Saničanin šutirao pored gola glavom. Partizan je dve ozbiljne situacije imao u 63. i 68. minutu. Obe posle kornera, prvo je Tavamba pogodio stativu, a potom je Marjanović umalo pogodio iz ugla. U međuvremenu su crno-beli reklamirali penal, kada je Veselinović oborio Miletića u kaznenom prostoru, ali Široki nije pokazao na ‘belu tačku’.

U 81. minutu Pantić je šutirao iz slobodnog udarca, ali je lopta završila preko gola. Šok je usledio u 86. minutu, Lakićević je centrirao sa desne strane, Stojković pogrešio, jer je klizavu loptu hteo da uhvati jednom rukom, lopta se odbila o Miletića pravo na nogu Kojaševića, a ovaj pogodio praznu mrežu.

Partizan je do kraja meča bio bolji rival. Imao je dve dobre situacije, ali Tavamba i Pantić nisu mogli do gola. Na kraju 1:1.

PARTIZAN – VOJVODINA 1:1
Tošić 48 – Kojašević 86

Beograd
Stadion Partizana
Sudija: Zoran Široki (Smederevo)

PARTIZAN: Stojković – Nemanja R. Miletić, Mitrović, Ostojić – Vulićević, Everton (od 32. Radin), Pantić, Tošić (Od 50. Marjanović), Nemanja G. Miletić – Tavamba, Ožegović.
VOJVODINA: Rockov – Lakićević, Veselinović, Saničanin, Antić – Vukasović – Kojašević, Jovančić, Mesarović (Od 66. Subotić), Kalezić (Od 61. Zličić) – Mihajlović.

0
0

13 Komentara

  1. Vi slucajno pobjediste nikad bolji Keln i odigraste nulu sa ultra jakim omladincima Arsenala. Mi smo prosli dalje , a vi cemu se nadate ?

    0
    0
    Odgovori
  2. Sramota je koliko sudije sude protiv institucije i koliko pomazu onu cergar neveru!
    SRAMOTA!ALI ZATO U EVROPI SE VIDE PRAVE VREDNOSTI!

    0
    0
    Odgovori
    • Evrope sto se tice vasa grupa je po kvalitetu u proseku 4. Palestinske lige al realno!A Zvezda opet ima jaku i ozbiljnu grupu pa opet sve drzi u svojim rukama.Vama da dodje jedna ozbiljna ekipa i ima da vas nema u evropi.

      0
      0
      Odgovori
    • Jado jadni, taj Keln bi vam dao 5 komada, Arsenal do 10 a tek Bate.. kako nemas ni malo stida komentarisati, ali blizu je derbi mišu mekinjaru!

      0
      0
      Odgovori
      • Nama duplo manje u proslom prvenstvu, u ovom vama vec sest samo u poslednjih 7 kola. Samo nek sviraju ocigledno, sto se vasih tice to je vec ilizorno i komentarisati. A za kmecanje, kmecali ste i prosle sezone tako da ne zaleci se, pogotovo sto vas ceka keln pa pazite da ne prokmecite vrlo brzo

        0
        0
        Odgovori
  3. Партизан је тако мучно гледати у првенству ове полусезоне.Овакве ствари могу само нама да се десе.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter