0
Fudbal

SIMON MINJOLE ŽELI SRBIJU: Ali, Belgijanac se malo preračunao… (FOTO)

Objavljeno: 01.12.17 u 11:10

‘Recite mi nešto što ne znam o ovim protivnicima’, prokomentarisao je belgijski golman iz redova Liverpula.

Glavna tema sportskih razgovora danas uglavnom je žreb za Svetsko prvenstvo u fudbalu koji će se danas održati u Moskvi. Stižu želje sa svih strana sveta, a svoje je izrazio i golman reprezentacije Belgije Simon Minjole.

Čuvar mreže Liverpula je poželeo da se u grupi u Rusiji sastane sa ‘poznatim licima’ i naveo selekcije. Iz drugog šešira Englesku, Španiju ili Hrvatsku, iz trećeg Egipat ili Senegal a iz četvrtog – Srbiju.

Međutim, malo se preračunao, jer u slučaju da mu se ispuni želja iz drugog šešira, onda automatski Srbija ne bi ušla u tu grupu jer je dobro poznato pravilo FIFA da se u jednoj ne mogu naći više od dve reprezentacije iz Evrope.

– Recite mi nešto što ne znam o ovim protivnicima. Poznata lica – napisao je Minjole na Tviteru.

Možda je poželeo baš Srbiju zbog prijateljstva sa Markom Grujićem iz Liverpula, ali se teško zbog toga može reći kako nas tako poznaje. Verovatno se srpski navijači ne bi bunili kada bismo izvukli baš Belgiju i tako iz prvog šešira izbegli Nemačku, Argentinu, ili Brazil, a ujedno zbog gore pomenutog pravila i sve ostale jake evropske selekcije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter