5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILOJEVIĆ KOMBINUJE: Trener Zvezde menja skoro ceo tim za Radnik, ostaje samo jedan starter

Objavljeno: 29.11.17 u 09:50

Danas će crveno-beli u vanrednom kolu dočekati tim Radnika iz Surdulice.

Kako bi se tim odmorio, prednost će imati igrači koji su imali manju minutažu u prethodnom periodu.

Nije Crvena zvezda imala problema da od ulaska Radnika u elitni rang pobeđuje na oba terena rivala iz Surdulice, a večeras (18h) ima ulogu favorita na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Kvalitet je na strani lidera prvenstva i zgusnut raspored takmičenja ‘tera’ trenera Vladana Milojevića da često menja ekipu. Kako saznaje HotSport doći će do velikog ‘tumbanja’ startne postave, a od startera na posao ‘mora’ golman Borjan.

Treba očekivati da igrači sa manjom minutažom uspešno odrade posao, a često kormilar crveno-belih spominje da na raspolaganju ima 25 igrača.

Izbor je samo njegov i u poslednjoj liniji treba da se nađu Gobeljić, Frimpong, Babić i Anđelković. Od starta ulogu kapitena imaće Milijaš, a na sredini ima mesta za Račića i na bokovima zadatke treba da odrade Milić i Adžić. Posle oporavka Brazilac Rikardinjo igraće iza napadača Pešića. Očekuje se da na klupi bude oporavljeni Jovičić i dobije priliku u finišu meča.

Projektovan sastav: Borjan – Gobeljić, Frimpong, Babić, Anđelković – Račić, Milijaš, Milić, Adžić – Rikardinjo, Pešić.

0
0

5 Komentara

    • Smešno je da iko ozbiljan može da pomisli da su Zvezdi potrebne sudije da bi pobedili Surdulicu. Šta je sa mozgom? Takođe je smešno gledajući celu dosadašnju sezonu da neko pomisli da titulu svojom igrom zaslužuje više nego Zvezda. Da nije najbolju igru prikazala Vojvodina? Partizan? Ko je to u poslednjih 5 meseci igrao bolje od Zvezde? Ko?

      0
      0
      Odgovori
  1. Ma они могу и са пионирима да изађу на терен, јер се победник унапред зна, жалосно је што друге екипе плаћају путне трошкове и трошкове такмичења, боље не доћи на утакмицу јер Сурдулица и није баш близу и тако избећи огромне трошкове-3 : 0 пар форфе и довиђења, јер је Радник и пре почетка меча поражен.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter