2
Domaći fudbal

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

PAZARCI SE PONOVO OGLASILI: Čekamo potvrdu klupske skupštine, zašto utakmica nije prekinuta kod skandiranja Mladiću?

Objavljeno: 28.11.17 u 20:30

Generalni sekretar Fudbalskog kluba Novi Pazar Senad Hadžifejzović istakao je danas da veruje da će odluka o istupanju iz Prve lige biti potvrđena i na klupskoj skupštini.

Ono što smo doživeli u Dobanovcima, kroz to smo prolazili u Srpskoj, Super i Prvoj ligi. Važno je da se čuje i naš glas. To što se dešava, najviše šteti fudbalu. Ništa novo, svakog vikenda imamo pojave poput sedenja nezadovoljnih igrača po terenu. Čekamo verifikaciju i potvrdu skupštine, koja je zakazana za 8. decembar, istakao je Hadžifejzović, a prenele su „Večernje novosti„.

Posećamo, Upravni odbor je doneo takvu odluku zbog nezadovoljstva suđenjem Đorđa Maksimovića protiv Budućnosti iz Dobanovaca na gostovanju (1:1).

Između ostalog, Maksimoviću je zamereno i to što nije prekinuo utakmicu:

Ne zameramo mu samo zbog katastrofalnog suđenja, već i zbog činjenice da nije postupio po pravilima i prekinuo utakmicu posle skandiranja osuđenom ratnom zločincu Ratku Mladiću, dodao je Hadžifejzović.

Potom je otkrio i da kod uprave kluba postoji strah:

– Taj strah opravdan. Ulažu se velika sredstva, a učestvujemo u takmičenjima sa unapred poznatim ishodom. Fudbal je izgubio smisao, pobednik se zna unapred, kao i ko će da ispadne, zaključio je Hadžifejzović.

 

0
0

2 Komentara

  1. Vi da nam pricate o skandiranju navijaca? Vi? Vi, kod kojih i Mancester da dodje ne moze da pobedi? Vi, koji bacate ekserne bombe na protivnicke tribine? Vi, ciji navijaci skandiraju ubi Srbina, na bilo koju utakmicu sa nekim SRPSKIM klubom? Da ima Boga pa da vas izbace iz svih nasih takmicenja!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter