0
Evropske lige

SPREMA SE TRANSFER BOMBA: Real troši bogatsvo za dovođenje Barsinog đaka!

Objavljeno: 26.11.17 u 11:05

Nakon bledih partija u jesenjem delu šampionata „kraljevski klub“ se sprema u ozbiljan zimski šoping.

Madridski tim u dosadašnjem delu sezone baš i ne beleži rezultate koji navijači od njih očekuju. U domaćem šampionatu se posle 13. kola nalaze na tek četvrtoj poziciji, sa sedam bodova manje od prvoplasirane Barselone, dok se u Ligi šampiona nalaze na drugom mestu u grupi iza Totenhema.

Ovakvi rezultati teraju rukovodstvo kluba na neke promene u timu, a prvi na listi želja nalazi se napadač Intera, Mauro Ikardi. Argentinac i ove sezone beleži sjajne partije u milanskom klubu, za koji je ove sezone postigao 15 pogodaka u Seriji A, a špekuliše se da je Real za bivšeg učenila La Masije spreman da izdvoji i 110 miliona evra.

Dobra okolnost po Madriđane je i to što bi Ikardi imao prava nastupa i u Ligi šampiona, ali ipak deluje teško da će Inter pustiti svoju prvu zvezdu u momentima kada se bori da povrati skudeto. Međutim, ako smo nešto naučili poslednjih godina, to je da novac može da reši gotovo svaki problem a videćemo hoće li i za koju sumu Argentinac završiti na „Santijago Bernabeu“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter