0
Domaći fudbal

SPORT NA TV: Zvezda na ‘brdu’, Spartak u Humskoj

Objavljeno: 26.11.17 u 08:45

Nakon dobrih partija naših klubova na evropksoj sceni danas im sledi povratak na domaće terene, gde će odigrati svoje mečeve 18. kola Superlige.

Prvi će na teren izaći fudbaleri Crvene zvezde koji će se od 15 časova gostovati na Banovom brdu ekipi Čukaričkog, a ovaj meč možete pogledati na prvom kanalu Arena sport televizije.

Na istom programu, dva sata kasnije počinje i meč Partizana i subotičkog Spartaka koji se igra na stadionu u Humskoj, a u koji crno-beli ulaze nakon velikog uspeha i plasmana u nokaut fazu Lige Evrope.

Na kanalime Arena sport televizije moćićete ovog popodneva da pogledate dosta kvalitetnog fudbala, pre svega iz italijanske, francuske i argentinske lige. Tu se svakako izdvaja derbi meč francuske Lige 1, u kome Monako dočekuje Pari Sen Žermen, a tu je i meč Nice i Liona.

Zanimljivo će biti i na San Siru, gde Milan dočekuje ekipu Torina naših Mihajlovića i Ljajića, odnosno  u Rimu gde će Lacio Sergej Milinković-Savića ugostiti Fiorentinu.

Što se tiče Sport kluba tu se izdvaja derbi meč na „Mestalji“ gde će se sastati dve prvoplasirane ekipe španskog prvenstva Valensija i Barselona.

Isti kanal nudi dosta zanimljivih mečeva engleske Premijer lige, španske Primere ali i košarkaške okršaje u FIBA kvalifikacijama među kojima je i susret između Španije i Slovenije, odnosno Italije i Hrvatske.

Ljubitelji NBA košarke imaće priliku da uživo pogledaju i nastup našeg Nemanje Bjelice, čija će Minesota od 21:30 ugostiti Finiks.

Eurosport je po pravilu rezervisan za nemačku Bundesligu, gde ćete u neobičnom ternimu od 15:22, moći da pogledate duel između Hamburga i Hofenhajma, dok će od 18:00 početi susret između Kelna i Herte.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter