1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LALATOVIĆ PRED ZVEZDU: Nemamo šta da izgubimo, dolazi nam najbolji tim prvenstva

Objavljeno: 25.11.17 u 18:47

Trener ekipe Čukaričkog je, na konferenciji za medije pred meč sa Crvenom zvezdom, istakao da njegov tim sutra očekuje najteži mogući zadatak.

Iako je svestan da su crveno-beli apsolutni favoriti u sutrašnjem meču, Nenad Lalatović smatra da i njegovi momci i te kako imaju šta da kažu na ovom susretu, a u prilog tome govori i dugačak niz njegovog tima bez poraza.

-Sigurno da nemamo šta da izgubimo. Igramo protiv u ovom trenutku najbolje ekipe. Crvena zvezda ima najkvalitetniji tim, na svim pozicijama imaju igrače koji mogu da reše utakmicu. Međutim, imamo i mi šta da pokažemo. Daćemo sve od sebe da ostvarimo povoljan rezultat, a to je za nas sve sem poraza. Atmosfera je dobra, imamo i dobar niz odnosno 12 utakmica bez poraza. Očekujem pun stadion-, rekao je Lalatović.

Trener „Brđana“ ističe i da bi sve osim poraza njegovog tima bilo ravno podvigu, tako da jednostavno nemaju šta da izgube.

-Rekao sam mojim momcima da nemaju šta da izgube. Cela Srbija očekuje pobedu Zvezde, svi očekuju da mi izgubimo. Zato ako odigramo dobro i napravimo rezultat, rekao sam im’bićete heroji’. Mogu slobodno to da kažem“, naveo je Lalatović.

Utakmica između Čukaričkog i Crvene zvezde na programu je sutra od 15 časova, na stadionu na Banovom brdu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter