0
Evropske lige

FOTO: Twitter / Express.co.uk

KRIV MU JE KONTE: Klop osudio taktiku trenera Čelsija posle ispuštene pobede u derbiju

Objavljeno: 25.11.17 u 23:40

Liverpul je na nesrećan način u završnici meča prosuo pobedu protiv londonskog tima, pa nemački stručnjak nije mogao biti zadovoljan nakon susreta.

Jirgenu Klopu sigurno nije bilo pravo što je na onakav način ostao bez pobede u derbiju, pošto je golom Vilijana u 85. minutu Čelsi stigao do izjednačenja.

Menadžer Liverpula nije mogao da izdrži da posle utakmice ne prokomentariše stil igre koji forsira Antonio Konte, a smatra da njegov tim nije imao ni sreće u pojedinim momentima.

-Zadovoljan sam zbog našeg izdanja i kako smo igrali. Bilo je malo teže s obzirom da je Čelsi igrao sa osam defanzivaca. Manje ili više. S obzirom na to kakvu smo nedelju imali mi i oni, ovo je jedan od najboljih remija koje sam video u svom životu. Trebalo nam je malo sreće, a mi je ponovo nismo imali. Želeli smo da promenimo sistem igre neposredno pre izjednačenja, ali nam sudija nije dozvolio. Želeli smo da zaigramo sa petoricom u defanzivi, da promenimo situaciju, tako da nije baš prijatno zbog načina na koji primili gol.-rekao je pomalo ogorčeni Klop.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter