0
Domaći fudbal

VOŽDOVČANI PRED PUT U ČAČAK: Želimo da nametnemo naš stil igre

Objavljeno: 24.11.17 u 13:35

Fudbaleri Voždovca danas od 17 časova igraju protiv Borca iz Čačka, a trener Ilija Stolica i fudbaler „zmajeva“ Todor Petrović su na konferenciji za medije istakli da veruju u pobedu, ali i da poštuju protivnika.

– Za nas je veoma važno da naš stil igre koji imamo, takođe i da nametnemo, te da kroz fudbalske stvari pokušamo da ostvarimo povoljan rezultat, rekao je na početku trener Ilija Stolica.

Potom je prokomentarisao i ekipu Borca:

–  Oni su zavredili naše poštovanje. Ne samo igrom koju pružaju, jer dobro znam koliko je teška i komplikovana bila utakmica ovde na „krovu“, pre tri meseca, znamo da kasnije počeli sa pripremama, znam kakve su probleme imali u pripremnom periodu i znam da kako vreme bude odmicalo, oni će praviti sve bolje rezultate. Čeka se samo trenutak da počnu da ostvaruju pobede na terenu. Voleo bih da to bude posle utakmice sa Voždovcem. Kolegu Spasića, takođe izuzetno cenim i poštujem, dodao je Stolica.

Nastavio je u istom tonu:

– Moram da naglasim, ne samo što imamo veliko poštovanje prema igri koju Borac pokazuje, imamo i ogromno poštovanje za sve ono što su pokazali i van igre. Ono što se njima dešavalo na poslednjoj utakmici, mislim da treba da bude znak i upozorenje za sve nas. Imaju moju punu podršku i velike simpatije sa moje strane, jer su time pokazali da su ekipa koja ima stav i karakter u mnogo kompleksnim i komplikovanijim situacijama, pre svega, po igrače i po trenere, generealno u našoj ligi. Sa te strane, želim im da se što pre fokusiraju i okrenu fudbalu i fudbalskim stvarima. Mogu da poručim da im dolazi ekipa, koja će pokušati da se sa njima nadigrava, na pravi fudbalski način. Pozivam i publiku u Čačku da dođe u što većem broju i da podrži ove dve ekipe, zaključio je Stolica.

Petrović je istakao:

– Očekuje nas jedna zanimljiva utakmica u Čačku, jer smatram da Borac igra dobro i tabela ne mora ništa da govori, idemo tamo da nametnemo naš stil igre, koji je sada već prepoznatljiv, daćemo svoj maksimum na terenu i trudićemo se da dođemo kući u Beograd sa povoljnim rezultatom.

 

Voždovac je četvrti na tabeli sa 31. osvojenim bodom, dok Borac zauzima poslednje, 16. mesto sa 10 osvojenih bodova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter