8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LIGA EVROPE: Sjajna Zvezda propustila prvu ‘meč loptu’, ‘dan D’ protiv Kelna u Beogradu!

Objavljeno: 23.11.17 u 20:58

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su bez golova protiv ekipe BATE Borisov u meču 5. kola Lige Evrope, uprkos sjajnoj igri.

Na samom početku meča pokušao je Kanga, ali udarac sa distance nije bio precizan. Tri minuta kasnije Savić je odlično reagovao i sprečio napad domaćeg tima, a već u sledećem napadu Crvene zvezde Srnić je iz izgledne situacije šutirao loše nakon dobrog centaršuta Stojkovića.

Stezala je Zvezda obruč oko gola BATE-a prvih petnaestak minuta, nakon čega su fudbaleri iz Belorusije uspeli da dođu do vazduha, ali bez izglednijih šansi. Sa druge strane, dva pokušaja Boaćija u samo dva minuta nisu završila gde je želeo, dok je udarac Milića u 25. minutu bio preslab.

Nakon nešto nervoznijih par minuta, ponovo je Kanga pokušao ali bez rezultata, pa je na poluvremenu rezultat bio 0:0.

Sam početak drugog dela doneo je i prvu veliku šansu za BATE, ali je Gordejčuk loše reagovao nakon pasa Rodionova, pa je ostalo 0:0.

U 50. minutu Rodić je fantastično šutirao, ali je lopta pogodila prečku, nakon čega se odbila u polje, a minut kasnije i udarac Donalda nije pogodio metu iz slobodnog udarca, pošto je lopta završila na živom zidu.

Mogao je Rodić da se proslavi, ali je centaršut Stojkovića loše zahvatio glavom, pa je inicijativa Zvezde ostala bez „krune“.

Mogao je šest minuta kasnije i Srnić do gola, ali je bio „kratak“ u 78. minutu, da bi Ričmond Boaći tri minuta pre 90. sjajan centaršut Krstičića dobro zahvatio glavom, ali je, umesto „gađanja“ donjeg ugla gola beloruskog tima, pokušao da zakuca loptu pod prečku, što je čuvar mreže BATE-a osujetio sjajnom reakcijom.

U poslednjem minutu meča nakon kornera Krstičića golman Šerbitski je ispustio loptu, ponovo je pokušao Rodić, ali je loptu sa gol-linije izbacio jedan od defanzivaca domaćeg tima, nakon čega je arbitar odsvirao kraj.

Zvezda pobedom nad Kelnom sigurno prolazi u nokaut-fazu, dok u slučaju remija Zvezdi sve sem pobede BATE Borisova nad Arsenalom donosi proleće u Evropi.

BATE – Crvena zvezda 0:0

Stadion: Borisov Arena. Sudija: Sven Odvar Moen (Norveška)

BATE Borisov: Šerbitski, Rios, Buljat, Milunović, Poljakov, Volodko (Baga od 56), Dragun, Gordejčuk (M. Volodko od 79), Ivanić, Staševič, Rodionov (Signjevič od 62)

Crvena zvezda: Borjan, Stojković, Savić, Le Talek, Rodić, Donald, Krstičić, Srnić (Račić od 89), Kanga, Milić (Pešić od 64), Boaći

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

8 Komentara

  1. Danas je Zvezda dobro odigrala u Borisovu, ali su dva igrača Zvezde pokazali, po ko zna koji put, da nemaju kvalitet za LE. To su Srnić i Boaći. Srnić je bio bled, na nivou njegovih ovojesenjih igara, potpuno bezopasan. Bez prodora i bez centaršuta a on je krilo! Boaći je još jednom dokazao da može postići gol samo iz penala ili sa gol linije u Super ligi i to protiv timova iz donjeg dela tabele. Liga Evrope je za Boaćija misaona imenica. Valjda je sada mnogima jasnije zašto je Boaći bio 4 godine standardna rezerva u Italiji!

    0
    0
    Odgovori
    • Ja se bojim da se nece kelnu vratit sve precke iz drugog poluvremena od onda kad smo igrali kod njih. Bice utakmica koja sve odlucuje jooooooooj

      0
      0
      Odgovori
      • JA SE OD SRCA NADAM DA HOCE.ZA BOBADILJU I ZA SVU PAKOST I ZLOBU VAS MALIH GANSKIH NESRECA.
        TOLIKO PUTA STE TO PONOVILI DA STE NADAM SE USPERLI DA TO STVORITE U VASOJ STVARNOSTI!
        JA SAM INACE NAVOIJA KLUBA KOJ IJE ZVANICNI SAMPION OVE ZEMLJE OSVAJAC KUP A I PRTOSAO JE GRUPU LIGE EVROPE.
        ALI IMATE VI SEKUNDE ZASTO DA NAVIJATE DA INSTITUCIJA JEDINA NASA NE BUDE PRVA U GRUPI HAHHAHHHHHHHHAHAHH
        ILI BOLJE ODMAH ONO VASE KME KME KME PRIZNAJEM TO JE JEDINO VASA PESMA, NIKO DRUGI JE NEMA NA SVETU CELOM ZATO PATENTIRAJTE TO MANDOVI MOJI MALI JOS U GRUPI OSTALI HO OH OH HO

        0
        0
        Odgovori
        • Iskompleksirani… Nisam primetio da te je neko pitao za misljenje… Navijas za manji Beogradski klub i tu nesto kmecis…sam si izabrao, sta se nama zalis?!

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter