Fudbaleri Partizana večeras će imati i podršku kolega iz košarkaškog kluba, čime će im uzvratiti na redovne posete u ‘Pioniru’ u poslednje vreme.

Povezane vesti

Neki se slaži da je večerašnja utakmica istorijska, drugi ne žele da idu toliko daleko, ali je izvesno da će ishod utakmice protiv Jang Bojsa odrediti dalji tok sezone za Partizan.

Pobeda donosi sve, poraz sve odnosi, pa je jasno da je ulog veliki. Stoga je bitno da se navijači odazovu u što većem broju, a prema poslednjim najavama košarkaši ‘parnog valjka’ će to večeras učiniti.

‘Vatreno krštenje’, ne samo na Partizanovom, već bilo kojoj fudbalskoj utakmici imaće jedan od najboljih košarkaša u ovoj sezoni, Najdžel Vilijams-Gos, koji je putem Tvitera oduševljeno najavio svoj dolazak na stadion.

– Uzbuđen sam što ću danas prvi put gledati uživo jednu fudbalsku utakmicu i navijati za FK Partizan. Hajde momci – napisao je Vilijams-Gos na Tviteru.

Naravno, neće Vilijams-Gos biti jedini večeras na utakmici, već će zajedno sa njim i kapitenom Novicom Veličkovićem stići cela ekipa Partizana izuzev srpskih reprezentativaca Vanje Marinkovića, Marka Pecarskog, Tadije Tadića i člana selekcije Bosne Obrada Tomića.

Kad će već košarkaši biti tu, red je da se što veći broj navijača Partizana odazove i popuni tribine stadiona u Humskoj. Partizanu je to potrebno.