0
Domaći fudbal

OGROMAN USPEH: Već imamo jedan klub u evropskom proleću!

Objavljeno: 22.11.17 u 18:45

Prva od tri šanse je iskorišćena, sigurno ćemo jedan srpski tim gledati s proleća u nokaut fazi evro-takmičenja, i to Lige šampiona.

Veliki, veliki iskorak napravili bi Partizan i Crvena zvezda ukoliko u naredna dva kola obezbede plasman u grupnu fazu Lige Evrope, a šta tek reći o uspehu Brodarca, koji je u Ligi šampiona mladih uspeo da prođe u plej-of koji se igra na proleće.

Mladi momci i osvajači Omladinske lige Srbije su u revanšu protiv Saburtala u Gruziji odigrali 2:2 i tako posle beogradskih 1:1 slavili prolaz u narednu rundu.

Strelci za srpski tim bili su Aleksa Pejić i Uroš Lukić i tako je Brodarac stigao do ogromne prednosti, koju su kasnije samo smanjili golovima Giorgi Kohreidze i Luri Tabatadze.

Sada slede daleko ozbiljniji rivali, a neki od protivnika mogli bi da budu i Pari Ser Žermen, Atletiko Madrid, Bazel, Sporting… Žreb je 11. decembra, naravno u Nioni, pa ćemo videti ko će zapasti srpskom prvaku.

Utakmice plej-ofa igraju se 6. i 7. februara 2018. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter