4
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Rusi poslali čoveka u Belorusiju, cilj je da se ‘žestoko oslabi’ Zvezda

Objavljeno: 22.11.17 u 10:11

Sutrašnji meč koji će igrati BATE i Crvena zvezda nije privukao pažnju samo navijača ta dva kluba.

Već i mnogih evropskih agenata, a kako naš portal saznaje, neki će u Belorusiju putovati isključivo zbog igrača crveno-belih.

Na jakim evropskim mečevima se proveravaju kvaliteti potencijalnih pojačanja, a kako saznaje HotSport, kapiten Crvene zvezde Mičel Donald (29) našao se na spisku želja Dinama iz Moskve.

Ruski prvoligaš planira da tokom decembra i januara ojača redove sa proverenim igračima, a vezistu poznaju još u vreme njegovog igranja za Mordoviju. Preporuke su dobre, a pre eventualno završnog čina i ponude sledi sutra uveče „snimanje“ učinka Holanđanina u okršaju protiv BATE Borisova.

Crveno-beli imaju nameru da pokušaju da produže saradnju sa Donaldom, pošto mu ugovor kao i Le Taleku ističe u junu. Ipak, za sada nije došlo do konačnog dogovora što svakako pored Dinama hoće od ranije da iskoristi Frajburg i dva drugoligaša iz Kine. Rasplet se očekuje posle 15. decembra.

0
0

4 Komentara

  1. Ne razumijem, Zvezda mu dala kapitensku traku a on radi protiv kluba ne želeći da produži ugovor kako bi klub mogao zaraditi od transfera.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter