11
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

GROBARI, MORA TO MNOGO BOLJE: Evo koliko je prodato ulaznica za Partizanov meč godine!

Objavljeno: 22.11.17 u 16:23

Faktor publike je svakako nešto na šta crno-beli računaju u najvažnijem meču dosadašnjeg dela sezone, ali za sada Grobari baš i nisu pohrlili na blagajne u broju koji se očekivao.

Partizan sutra od 21.05 časova u dočekuje ekipu Jang Bojsa, u meču koji im može doneti toliko isčekivano „evroksko proleće“. Ipak ova činjenica kao na nije dovoljna navijačima crno-belih, koji su za sada podbacili što se tiče broja kupljenih ulaznica.

Srpski šampion je trenutno prodao oko 13. 000 ulaznica, što je otprilike bio broj gledalaca i na prethodnom, jednako važnom meču sa Skenderbegom, a dinamika prodaje ne obećava da će Švajcarce sutra dočekati pune tribine.

Za ovaj meč takođe je najavljen i dolazak oko 400 navijača tima iz Berna, pa će zbog bezbednosnih razloga i oko njih, ali i na delu istočne tribine u blizini tunela za igrače kapacitet biti smanjen, da bi se sprečilo ubacivanje tvrdih predmeta ka protivnicima i sudijama.

Karata još uvek ima za sve sektore a one se mogu nabaviti po sledećim cenama.

sever/jug – 1.000 dinara
bočni delovi istoka/zapada – 1.500 dinara
centrlani delovi istoka/zapada – 2.000 dinara
Lože – 6.000 dinara

0
0

11 Komentara

  1. Да се не лажемо да није бивших звездаша,радоваца и офковаца тај клуб нико не би ни гледао.Војна лица која су морала да навијају за њих или су изумрли или у дубокој старости дрхћу на каучу и фотељи.И ко да онда дође у те подстанарске одаје !?

    0
    0
    Odgovori
  2. Ма испиноваће информер и Вучелине новости да је било 120.000 гледалаца и још десет милиона испред тв.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter