19
Domaći fudbal

FOTO: YouTube/Printscreen

PARTIZANOV VESNIK: Željko Pantić traži strane sudije u derbiju i osuđuje Pipera (VIDEO)

Objavljeno: 21.11.17 u 09:26

Nova emisija ‘Partizanov vesnik’ bavi se 17. kolom Superlige Srbije, to jest penalom dosuđenim za Crvenu zvezdu protiv Rada.

Autoru emisije Željku Pantiću za oko je navodno zapao detalj po kom sudija Petar Piper dosuđuje penal za Crvenu zvezdu protiv Rada, a da korner još nije ni izveden. Takođe, voditelj emisije pita ‘komšije’ zbog čega ne žele VAR tehnologiju i strane sudije na sledećem večitom derbiju. Evo izlaganja Željka Pantića u novoj epizodi ‘Partizanov vesnik’.

(Izvor: YouTube/Danas Conference Center)

0
0

19 Komentara

  1. Verovatno Zvezda ceka da Partizan odgovori na njen zahtev iz 2008 za stranim sudijama koji je vise puta od tada ponovljen. A ne, cekaj, rekli ste da necete?

    0
    0
    Odgovori
  2. 1. Партизан – Напредак 1:1 (гол из офсајда у 96. минуту)
    2. Партизан – Вождовац 1:3 (пенал на 0:0 у седмом минуту)
    3. Радник – Партизан 0:2 (пенал на 0:0 у 18. минуту, затим пенал на 0:1 у 89. минуту)
    4. Земун – Партизан 1:3 (пенал на 1:2 у 89. минуту)
    5. Партизан – Бачка 3:1 (пенал на 0:0 у 5. минуту)
    6. Борац Чачак – Партизан 1:2 (пенал на 1:1 у 88. минуту)
    7. Борац Чачак – Партизан 1:2 (слободан ударац у 97. минуту за победоносни гол)
    8. Мачва – Партизан 1:3 (пенал на 1:1 у 84. минуту)
    9. Ртањ Бољевац – Партизан 0:3 (пенал на 0:1 у 70. минуту)

    0
    0
    Odgovori
  3. Da li je neko bolesnom Pantiću pokazao start Miletića nad igračem Javora u 71. minutu? Čudi me da ne komentariše i tu situaciju. Možda zbog toga što je start za zatvor, pa po toj logici ne može i zatvor i penal…

    0
    0
    Odgovori
  4. Covek trazi strane sudije i novu tehnologiju, ne vidim sto je tu sporno?? Preko 20 godina penal nije sviran partizanu u derbijima, zar je to normalno??? Da ne biste cigani srali o sudijskom pomaganju partizanu, neka se sve ovo uvede pa da vidimo gde smo. Ove godine ste bolji ali to treba da pokazete na terenu. Prosle ste od cetri derbija izgubili 3 a jedan je bio neresen, znamo i kako.

    0
    0
    Odgovori
    • Kko se sad seti za strane sudije de bese protiv Napretka,Macve,Borca,…… Jel to strah da ce te da izgubite sve derbije kao pretprosle sezone i zaostanete 30 bodova a i znamo ako vi pobedujete samo kad odnesete 10000 eura sudijama.

      0
      0
      Odgovori
    • Penal se ne sudi na osnovu proteklih godina! Penal se sudi, ako je PENAL, a ne zbog toga što je prošlo 20 godina. I sve „penale“ koje je bolesni Pantić pokušavao da dokaže i prikaže da su bili NISU bili. Čak ni onaj zbog kog ste napali Glođovića. Postoji slika koja je pokazala da kontakta nije bilo, da je padavičar krenuo da pada čim se približio igraču Zvezde. Naravno da su prikazivani video zapisi iz ugla koji to nije pokazivao.

      0
      0
      Odgovori
      • Da ti navedem samo nekoliko situacija koje mi padaju na pamet a kojih mogu da se sjetim „na keca“, bez da moram da se detaljnije prisjećam i da pominjem nepravedno poništene golove.

        Donaldovo rušenje Tavambe u šesnaestercu, sudija kulira. (na istom derbiju je i Janković oboren, zbog čega je dobio i žuti karton)
        Nokaut Ninkovića laktom u glavu od strane Pavičevića unutar 16 metara, nakon čega Mrđa daje gol iz kontre. Srećom, nedovoljno za trijumf državne mezimice.
        Rušenje Nemanje Mihajlovića u 16 metara (Montipajtonovsko obrazloženje na Arena Sport: „Na izrazu lica mu se vidi da traži kontakt prije pada“)
        Očigledno povlačenje za dres Ivanova (vješanje o igrača) u 16 metara.
        Ista situacija sa Milenkovićem, Brašancem, Škuletićem…
        Kasalica ruši Miljkovića u 16 metara povlačenjem za dres sa obje ruke (obrazloženje na Arena Sport: „Kontakt u 16 jeste postojao, ali penal u derbiju nosi određenu težinu i Mažić to zna“?!)
        Štopanje (ili štopovanje?) lopte Ibanjeza za golmana zvezde, sudija igra soni.
        Igranje rukom Ignjatijevića u svom šesnaestercu (komentar zvezdaškog komentatora sa tadašnje FOX televizije „uhuhuhuhuh, Partizan će se žaliti za ovo“)

        Pri tome se nijednom nisam osvrnuo na slične situacije u Partizanovom šesnaestercu, gdje su za igranje butinom ili saplitanje o vazduh svirani penali, pa je nekad znalo da se svira i po 2 penala u roku od 10 minuta?! (srećom, bezuspješno 😀 ). Nije baš da je Zvezda igrala Viktoriju pred Partizanovim golom, pa da zato nije bilo osnova za penal na drugoj strani, tim prije što je u datom periodu Partizan zabilježio više pobjeda u derbijima.

        0
        0
        Odgovori
  5. pantic je covek koji ima petlju kao dulo vujosevic … da razokrije sprtsku (fudbalsku, kosarkaske, vaterpolo …) mafiju u Srbiji u poslednjih 6 godina. kad se to klupce bude otmotalo … a hoce pre ili kasnije, SMRAD ce se iz predgradja BG-zeleznika preko lj. bogdana do kalegdana, beogradom siriti takvom brzinom-silinom da ce i sami “ cigani “ glavom bez obzira rupu napustati … jedino ce jos placeni botovi da se prave ludi kao i do sada …

    0
    0
    Odgovori
  6. Човек комедија 🙂 он и теги да раде неки новогодишњи програм, добри су им скечеви

    0
    0
    Odgovori
    • Da nije bilo penala (nepostojećih) i isključenja na samim počecima, šipak biste vi dali 10 golova ikome! Ne kažem da Zvezda ne bi pobedila ali su joj te okolnosti silan vetar u leđa i težak hendikep za protivnike.

      0
      0
      Odgovori
        • Čovjek kojeg su čak i Jehovini svjedoci istjerali iz njihove sekte, eto o kakvom se moralu i ludilu radi kad je bio ekstreman čak i za njihove standarde! Vučelin specijalac i manipulator, specijalne ustanove zatvorenog tipa vape za takvim pacijentom

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter