1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILOJEVIĆ U DILEMI: Da li se taktika menja protiv BATE-a?

Objavljeno: 21.11.17 u 09:45

Postoje dve opcije za sastav u Belorusiji, a pošto crveno-beli žele pobedu onda se od starta mogu očekivati dva napadača.

Na raspolaganju treneru Crvene zvezde Vladanu Milojeviću je kompletna ekipa koja je nastupala tokom ove sezone i sada treba da se donese odluka i izaberu aduti za BATE Borisov. Postoji dilema da li krenuti sa dva naoadača!?

Ričmond Boaći je standardan, a Aleksandar Pešić razigran i obojica imaju dobar učinak (18:16). Isprobana je nova formacija sa trojicom pozadi i deluje dobro ili možda Aleksandar Pešić dobije ulogu po krilu koja mu nije strana. U takvom sistemu su padali Sparta, Krasnodar, Keln…

Predstoje još dva dana do megdana, koji može da otvori vrata plasmana u šesnaestinu finala Lige Evrope, pred poslednji meč u grupi na stadionu ‘Rajko Mitić’ protiv Kelna, koji je na programu 7. decembra. Bolje je pokušati u četvrtak doći do bodova i mirno čekati decembarski rasplet. Izgleda da sledi ofanziva Zvezde

0
0

1 Komentara

  1. Verujem da bi Zvezda mogla napraviti povoljan rezultat u Borisovu, ali i dalje mislim da bi Zvezda neuporedivo bolje igrala bez Kange i Boaćija. Mislim da se njih dvojica neće videti ni u Belorusiji, ni protiv Kelna u Beogradu! Potvrdu za ovakvo moje mišljenje mi daju igre ove dvojice protiv Batea, u Beogradu i u dve utakmice protiv Arsenala. Oni su tada bili ubedljivo najgori pojedinci u Zvezdi, što upućuje na pomisao da protiv malo zahtevnijih protivnika ova dvojica jednostavno ne mogu da igraju. Na tim utakmicama su naši domaći igrači pokazali ko su i šta su! Videćemo u ove dve poslednje utakmice u Ligi Evrope, da li sam u pravu?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter