2
Domaći fudbal

KARIJERA IDE UZLAZNIM PUTEM: Proslavio prvu titulu a sada isčekuje transfer u Zvezdu (FOTO)

Objavljeno: 21.11.17 u 17:14

Milan Jevtović sa Rozenborgom je osvojio svoju prvu titulu u karijeri, a kako se njegova uspešna epizoda u Norveškoj bliži kraju, već se polako gleda u budućnost.

Pogodio je u centar Milan Jevtović (24) kada je izabrao da karijeru nastavi u Rozenbogru, a posrećilo mu se da je osvojio i prvu šampionsku krunu. Proslava je bila sjajna na terenu i u svlačionici, kao i na zajednickoj večeri u Trondhajmu. Ipak, Srbina do kraja misije u norveškom gigantu očekuju još svega dve utakmice u Ligi Evrope, nakon čega sledi povratak u Antaliju, odakle je i na pozajmici. 

– Proveo sam divan period u Rozenborgu, koji je sinonim za sever Evrope i uverio sam se u veličinu kluba i odanost navijača. Svi smo srećni posle ubedljivo osvojenog prvog mesta, ali kao profesionalac polako razmišljam o sledećem koraku u karijeri – kađe za HotSport Jevtović.

Ostaje misija na evropskoj sceni, gde Rozenborg još uvek ima šane za prolaz u narednom fazu ali im je za tako nešto neophodna pobeda nad Real Sosijedadom kod kuće.

– Pokusaćemo da i tu budemo uspešni, a za vikend se završava prvenstvo. Odmor sledi posle 7. decembra, kada dolazim u Srbiju i rešavam pitanje izbora novog kluba. Već se javljaju zainteresovane strane i pitaju za uslove transfera.- rekao je vezista.

Postoji velika želja kako kod igrača, tako i kluba da se obuče dres Crvene zvezde.

– Pita se Antalija i moji menadžeri braća Ivan i Milan Dudić. Narednih dana razgovaraće sa turskim klubom. Očekujem da dobijem odrešene ruke u izboru kluba, pod uslovom da taj klub može da plati traženo obeštećenje. Nije tajna da me hoće crveno-beli i da je to moja prva želja – poručio je na kraju Jevtović.

0
0

2 Komentara

  1. Pa da li je moguce da ga ocekuje svetla buducnost u nekom balkanskom klubu, bila to Zvezda ili Partizan?! Svasta. Stalno kazem, da neki igrac valja, ne bi se vracao u Srpski fudbal!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter