8
Domaći fudbal

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

HOTSPORT SAZNAJE: Na ‘skeneru’ je Zvezde, Partizan ga ‘otima’

Objavljeno: 21.11.17 u 13:00

Da li će Crvena zvezda i Partizan ove zime voditi ljutu borbu oko pojačanja na sredini terena, rasplet tek sledi.

HotSport je pisao o tome da se Rilkardo Alveš Koeljo Silva nalazi na spisku želja Crvene zvezde, mada zvanične potvrde nije bilo. Reč je o 24-godšinjem Portugalcu koji nastupa za Olimpiju, a bio je član mlađih selekcija Portugalije.

Kako naš portala sada saznaje, Rikardo Alveš nije samo želja Crvene zvezde, već i Partizana. Kako HotSport nezvanično saznaje iz Humske prate igra kvalitetnog veziste.

Sada ostaje da se vidi hoćemo li u decembru i januaru videti novu bitku crveno i crno-belih van terena.

Rikardo Alveš je ove sezone odigrao 16 mečeva u slovenačkoj ligi, postigao je šest golova i ‘upisao’ pet asistencija.

0
0

8 Komentara

  1. Da razjasnimo vise tu pricu o tome kako neki navijaci zvezde velice svoj klub kao veliki jer uopste nije veliki, jer uvezda je bila prvak lige sampiona u staroj jugi a to je bilo pre hrista posle 25 godina nakako je iskukala prezimljavanje u evropi sto je za pohvalu ali da je veliki klub to uopste nije. Grobar sam ali sam realan po pokazanom ucinku partizan je vise od zvezde bio i u ligi sampiona i u ligi evrope prema tome partizan je daleko veci klub od vase famozne zvezde budimo realni. Ocete da dovedete leonarda to ce vam biti veliki promasaj kao i sa kleom jer takvom igracu treba skola fudbala koja ce da ga inspirise da da svoj malsimum a realno to zvezda nema i nikada nije ni imala setite te samo vaseg najboljeg igraca panceva koji je bio zlatna kopacka a bio je najveci promasaj u fudbalu a sto se tice igraca partizana svako ko je otiso ostavio je dobar utisak u stranim klubovima. Svaka cast za igrace zvezde svi znamo koji su koji su postale legende u evropi. Nego da pokrijemo usi i uvezdasi i partizanovci i da molimo boga da sto bolje odigramo ovu evropu i da nam to u narednim hodinama bude praksa a ne kao do sada posle 13 i posle 25 godina prezomljavanje stamota je to ljudi i to velika. Da ne zaboravim svaka cast nekim navijacima zvezde koji ce razumeti ovo sto pisem ali na prozovke nekih navojaca tipa partizan mali a zvezda velika ma daj bre u kom vremenu oni zive tito i juga su odavno umreli ne zivite u proslosti nema vajde od toga ajd u zdravlje.

    0
    0
    Odgovori
  2. Nakon letosnjeg gafa CZ kada se ukljucila u transfer sagu oko dovodjenja Sejdube Sume u Partizan gde je u najmanju ruku izbila iz ruku komsijama najmanje pola miliona evra, logicno je ocekivati da im se prvom pogodnom prilikom Partizan osveti i pokaze da su napravili jako lose poteze povecavajuci cenu Sume. I iskreno, nije mi zao sto ce se to desiti. Ika Ilijev ceimati mnogo posla da sastavi respektibilan tim ,narocito da zameni jos boljim igracima one koji odlaze a to su bezmalo svi najbolji igraci tima.

    0
    0
    Odgovori
  3. Da se ne izmišlja topla voda – najbolje po oprobanom receptu:

    Prvo se vidi da li ističe na zimu ugovor igraču sa srpskim pasošem u evropi (da se ne plaća obeštećenje ako nije nužno) koji ima iskustvo igranja jačih liga (vrlo bitno) a nije u prvom planu tima, zna šta znače Zvezda/Partizan i želi bolji naredni ugovor ili su +30 pa hoće da završe karijeru u Srbiji (primer većine povratnika iz Zvezde, Djurdjevica, Tošića itd.). Ukoliko takvog nema – traži se se sa prostora ex yu (zbog jezika, mentaliteta i nadasve birokratije tj, pravila o broju stranaca) pa ako i tu ništa onda tek ostali. Kod ostalih stranaca strožiji kriterijum – da su imali makar solidan učinak u premijer ligama „petice“ (nebitna jačina timova poput Boaćija) ili neka zapaženija uloga u ostalim jačim ligama (poput Vieire/Kange/Leonarda).

    0
    0
    Odgovori
  4. Jel vama neko rekao iz Zvezde da je zainteresovana za njega ,nije.Zasto stvarate vestacku borbu izmedu malog kluba i Zvezde kad odavno neznate koga je pikirala Zvezda i koga hoce da dovede.Nego stvarate tu borbu pa kao na kraju malo klub dovede tog igraca(kao onog Paseka ali pogresnog) i kao preoteo Zvezdi igraca iaoko Zvezda uopste i nije bila zainteresovana za tog igraca(ali nastavi te samo tako mozda ovog puta isterate mali klub da baci 2 miliona eura ,posto je poslednji put bilo1,65 miliona eura,za nekog novog Sumu(/suma po sumu dig od 50 milona eura).

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter