Novopečeni reprezentativac neće moći da pomogne svom timu u jednom od najvažnijih mečeva sezone.

Povezane vesti

Vladan Milojević i Crvena zvezda će na megdan BATE Borisovu morati bez Nemanje Radonjića.

To je jedna od vesti dana nakon što se ustanovilo o kakvoj se povredi radi pošto je mladi fudbaler propustio jučerašnji trening Zvezde. Radonjić je doživeo povredu metatarzalne kosti zbog kojeg će propustiti ostatak jesenjek dela sezone.

Ofanzivni vezista se preko društvene mreže Instagram obratio saigračima, navijačima i treneru jednom veoma emotivnom porukom:

– Želim da se izvinim svojim saigračima, treneru, naravno i vernim navijačima, što neću biti u mogućnosti zbog povrede stopala da prisustvujem jednoj od bitinih utakmica. Ako je nekome žao, verujete mi, mene boli do srži! Moraću da napravim pauzu od dve nedelje da bi mi što pre kost srasla. Želim da znate da i kad nisam na terenu ja sam sa vama! Svoju snagu, optimizam, borbenost na terenu, šaljem vam od srca, uz nadu da ćete pokazati ko smo mi i da svi igramo kao jedan. I da ćete to krunisati pobedom! Sve one koje prate moju igru i trud molim za razmevanje, jer nakon dve nedelje krećem punom parom u nove pobede! Ja volim te najviše na svetu, napisao je Nemanja Radonjić.