0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

‘VEČITI’ DOBILI SUDIJE: Mađar drugi put u Humskoj, Zvezdi pravdu deli arbitar sa ‘crne liste’ Partizana!

Objavljeno: 20.11.17 u 15:35

Najbolje bi bilo da sudijske petorke u Borisovu i Humskoj budu u potpuno drugom planu.

Crvena zvezda i Partizan ovog četvrtka igraće verovatno odlučujuće utakmice u 5. kolu Lige Evrope i u jednom danu oba naša predstavnika mogla bi da obezbede plasman u nokaut fazu i proleće u Evropi.

Kao i uvek, javnosti je zanimljivo ko će deliti pravdu u Borisovu i u Humskoj.

Zvezdi će u Belorusiji na centru biti Sven Odvar Moen, koga je Partizan upoznao u drugoj rundi kada je u Humskoj gostovao Dinamo iz Kijeva. Tada je Ognjen Ožegović zbog igranja rukom poklonio penal Ukrajincima i tako pokrenuo njihov preokret.

Ako je on bio u pravu, njegovi pomoćnici napravili su tada veliku grešku jer je treći gol Dinama postignut iz ofsajda u 82. minutu za konačnih 2:3.

Sa druge strane, Partizanu će pravdu delit Mađar Tamaš Bognar koji je takođe nedavno bio u Humskoj i sudio je meč između reprezentacija Srbije i Moldavije koju su ‘orlovi’ dobili sa 3:0.

U pitanu je mladi arbitar, a pomagaće mu Balaž Buzaš, Teodoras Georgiju, Aram Farkaš i Peter Solomoši, koji su sa Bognarom redovni učesnici utakmica Lige Evrope.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter